×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-11
Goran Gora un Anitas Zambares audzēkņi koncertēs Allažu baznīcā

Svētdien, 24.maijā, plkst.16.00 Allažu luterāņu baznīcā Stīveros notiks mūziķa Goran Gora un Siguldas novada jaunās dziesminieces Anitas Zambares audzēkņu koncerts „No ziemas pavasarī”.

„Pavasaris ir laiks, kad pamostas daba, mostas ziemas miegā aizsapņojušies stāsti un mostas jaunas apņemšanās”, tā par šī koncerta ieceri stāsta Jānis Holšteins-Upmanis jeb Goran Gora.

Siguldas novada iedzīvotājiem un viesiem tā būs iespēja iepazīt citu mūzikas piedāvājumu – mūziku, kura šajā sarežģītajā laikā, noliedzot patērētāja pozīciju, aicina uz garīgumu. Šis koncertu cikls ir vienreizēja iespēja baudīt gan koncertu, kas uzrunā dvēseli, gan īpašo celtni, kurā koncerts norisināsies – Allažu luterāņu baznīca ir unikāls kultūrvēsturisks mantojums. Tā celta 1926.gadā pēc arhitekta P. Kundziņa projekta – jumta veidojums atgādina senlatviešu riju, arī interjera elementi veidoti latviskā stilā. Ēkas apdarē izmantots Allažu šūnakmens. Baznīcas lieliskā akustika rada vienreizēju saikni starp izpildītāju un klausītāju.

Uz koncertu aicināts ikviens, kas grib klausīties labu mūziku un dzirdēt, ka tā ir ne tikai vienkārši dziesma, bet gan dvēseles saruna ar otru dvēseli.  

Ieeja koncertā bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Allažu pagasta Tautas nama vadītāja
Gunta Rudze


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi