×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-12
Sigulda prezentēta kā 2016.gada Eiropas čempionāta mājvieta

Svētdien, 10.maijā, Vācijas pilsētā Singenā norisinājās 13.“Rothaus Hegau Bike” kalnu divriteņu maratons, kura ietvaros tika rīkots arī Eiropas čempionāts MTB maratonā. 80 kilometru garajā distancē 35.vietu “Hegau Bike” maratonā izcīnīja Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics. Maratonu laikā Uģis Mitrevics kopā ar Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidentu Igo Japiņu prezentēja nākamgad Siguldā gaidāmo Eiropas čempionātu.

SEB MTB maratona rīkotājs Igo Japiņš un Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics nedēļas nogalē devās uz Vāciju, kur skaistajā Singenas pilsētā norisinājās “Rothaus Hegau Bike” kalnu divriteņu velomaratons. Tā ietvaros arī tika rīkots Eiropas čempionāts MTB maratonā.

Latvijas pārstāvji nozīmīgajās un prestižajās sacensībās prezentēja Siguldu, kā 2016. gada Eiropas čempionāta mājvietu. Igo Japiņš un Uģis Mitrevics iepazīstināja Eiropas Riteņbraukšanas savienības (UEC) ģenerālsekretāru Enriko Della Kasu un citus augsta mēroga UEC pārstāvjus par Siguldas gatavību uzņemt tik augsta mēroga sporta notikumu Latvijā. Siguldas novads, pateicoties savam reljefam un sakārtotajai infrastruktūrai, ir lieliski piemērots Eiropas čempionāta rīkošanai. Par to, pēc latviešu sniegtās prezentācijas, arī pārliecinājās atbildīgie pārstāvji.

Uģis Mitrevics arī pats ņēma dalību 80 kilometru garajā distancē “Rothaus Hegau Bike” velobraucienā. Siguldas mērs, tāpat kā pārējie dalībnieki, spēja pievarēt kopējo augstumu trases laikā – 2800 metru virs jūras līmeņa. Salīdzinājumam, tas ir kā 35 reizes pievarēt Gaujas kalnu Siguldā. Trasi viņš pievarēja 3 stundās 18 minūtēs un 30 sekundēs. Lielajā konkurencē tas deva 35. vietu. Tikmēr savā vecuma grupā U.Mitrevics bija 11. Par šo sacensību uzvarētāju kļuva Vācijas sportists Makss Frīdrihs, no kura Siguldas mērs atpalika par 17 minūtēm un 4 sekundēm.

 

Foto: Igo Japiņš, Uģis Mitrevics un Eiropas Riteņbraukšanas savienības ģenerālsekretārs Enriko Della Kasa. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi