×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-13
Aizvadīts bērnu sacensību "S!-VELO" pirmais posms

7.maija vakarā Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs tika nodots bērnu un jauniešu rīcībā. Tajā norisinājās bērnu velosacensību "S!-VELO" pirmais posms.

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā līdz šim jau notiek skriešanas un skrituļošanas seriāli, tagad tiem piepulcējies arī velo seriāls. Visu vasaru vienu reizi mēnesī gados jaunie riteņbraucēji varēs pārbaudīt savas spējas un varējumu. Sacensības notiks piecos posmos.

Pirmajā posmā piedalījās 90 dalībnieki no Siguldas, Inčukalna, Valmieras un Rīgas. Viskuplāk tika pārstāvēts sporta klubs “Pantera” no Siguldas. Cīņa bija spraiga, jo dažus dalībniekus rezultātā šķīra tikai sekunde vai pat sekundes desmitdaļa. Daži sportisti diemžēl  neiepazinās ar sacensību nolikumu un trašu shēmu, līdz ar to veica nepareizu distanci. Taču tas nekas, jo vēl priekšā ir vairāki posmi, kuros būs iespēja sevi pierādīt, jo galvenais ir aktīvi atpūsties svaigā gaisā – būt kustībā.

Sacensībās piedalījās vairāki mazie sportisti ar skrejriteņiem (bez pedāļiem). Lai cīņa būtu godīga, tika izveidotas divas jaunas grupas „S-dipu dapu” un „V-dipu dapu”. Šo grupu dalībnieki veica 400m garu distanci. Velo seriāla startēšanas kārtība ir brīvais starts, kas ļauj dalībniekam pašam izvēlēties laiku, kad startēt. Tā kā lielākā daļa bija izvēlējušies startēt pašā sākumā, rīkotāji, analizējot pirmo posmu, ir pieņēmuši lēmumu koriģēt starta kārtību. Lai izvairītos no sadursmēm un būtu drošāk veikt savu distanci, turpmāk no plkst.19.00 līdz 19.20 trasē aicināsim doties tikai mazos (S6, V6) braucējus.

Visi rezultāti apskatāmi www.b2.lv. Nākamais "S!-VELO" posms notiks 4.jūnijā.

Informāciju sagatavoja:
sacensību galvenais tiesnesis
Jānis Lazdāns


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi