×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-14
Apstiprināts pašvaldības 2014.gada publiskais pārskats

Trešdien, 13.maijā, Siguldas novada Domes sēdē deputāti vienbalsīgi apstiprināja Siguldas novada 2014.gada publisko pārskatu – visaptverošu dokumentu, kas sniedz priekšstatu par novada attīstību, realizētajiem projektiem, ekonomiskajiem rādītājiem, pašvaldības struktūru, pašvaldības budžetu, saistībām un saimnieciskās darbības rezultātiem 2014.gadā.

„2014.gads Siguldas novadam ir bijis izaicinājumiem bagāts un svarīgiem darbiem piepildīts. 2014.gadā esam iesākuši vairāku ļoti nozīmīgu projektu sagatavošanu, kuru realizācija sāksies 2015.gadā. Turpmāko pāris gadu laikā, ieguldot pašvaldības līdzekļus un piesaistot Eiropas Savienības fondu līdzekļus, kā arī aizņemoties naudu Valsts kasē, uzsāksim Siguldas Sporta kompleksa būvniecību, prioritārā secībā sakārtosim ceļus un ielas, rekonstruēsim novada izglītības iestādes un Siguldas novada Kultūras centru, pārbūvēsim bijušās autoostas telpas par Siguldas novada bibliotēku, kā arī paveiksim vēl citus lielākus un mazākus darbus, kas uzlabos ikviena novadnieka dzīves kvalitāti. Turpmākajos gados mūs gaida ļoti nozīmīgi paveicamie darbi gan infrastruktūrā, gan citās jomās, lai Siguldas novada iedzīvotāji dzīvotu labāk,” stāsta Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Ar pašvaldības publisko gada pārskatu var iepazīties ikviens iedzīvotājs, tas lasāms zemāk pievienotajā dokumentā, kā arī pieejams pašvaldības mājaslapā. Drukātā versijā publiskais pārskats būs pieejams novada bibliotēkās, administratīvajos centros un Siguldas novada pašvaldības iestādēs.

 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi