×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-14
Mores pamatskolā labdari labiekārto skolas telpas

Siguldas novada Mores pamatskolā 6.maijā bija lieli svētki, jo pateicoties labdarības projekta "Give More" aktīvai rosībai tika atklātas remontētās un labiekārtotās telpas – galdniecības kabinets un skolas aktu zāle. Piedaloties Siguldas novada Domes pārstāvjiem, kā arī projekta dalībniekiem un atbalstītājiem, Mores pamatskolas audzēkņi klātesošos priecēja ar saviem muzikālajiem priekšnesumiem.

Kā atzīst “Give More” komanda, kas brīvprātīgi uzsāka šīs idejas realizāciju, ir neaprakstāms gandarījums redzēt jauniešu un skolotāju prieku un sajūsmu par sasniegto rezultātu. Divu mēnešu laikā tika savākti vairāk kā 16 000 eiro, kurus Latvijas uzņēmumi un brīvprātīgie ziedoja gan finansējuma veidā, gan dāvājot skolai nepieciešamo inventāru. Projekta laikā ir noorganizētas vairākas talkas, lai sagatavotu telpas remontam, veikts telpu remonts, sakārtota elektrosistēma, veikta palodžu un skolas plāksnes restaurācija, ierīkots atpūtas stūrītis ar ērtiem kubiem un pufiem, gaismas virtenēm un spēlēm, tāpat ir papildināta mājturības nodarbībām nepieciešamā materiāltehniskā bāze. Jau pavisam drīz – maijā, skolēniem tiks organizētas meistarklases picu cepšanā.

Lai arī svētki ir aizritējuši projekts turpina savu darbu un vēl ir nepieciešami pēdējie 4 000 eiro, lai:
•    pabeigtu telpu remontdarbus un norēķinātos ar strādniekiem par paveikto;
•    pabeigtu iesākto telpu labiekārtošanu un materiāltehniskās bāzes uzlabošanu;
•    modernizētu mācību procesu.

Projekta ziedojuma kastītes ir izvietotas “Pica Lulu” picērijās, kā arī “Ghetto Burger” telpās. Ziedot iespējams arī veicot pārskatījumu:
Konts ziedojumiem: Siguldas novada Dome
Reģ. Nr.. 90000048152
AS "SEB banka" LV81UNLA0027800142311
Katrā maksājumā lūdzam norādīt: "Ziedojums Mores pamatskolai" un maksātāja nosaukumu un/vai vārds, uzvārds.

 

Informāciju sagatavoja:
Dainis Zaltans
projekta ""GIVE MORE" dalībnieks


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi