×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-14
Pašvaldība Olimpiešu svētkos godina skolēnus un pedagogus

Ceturtdien, 14.maijā Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” notika Olimpiešu svētki, kuros godināja novada skolēnus un pedagogus, kuri saņēmuši godalgas un nominācijas novadu, valsts un starptautiskās olimpiādēs, kā arī dažādos konkursos un skatēs.

Siguldas novada un starpnovadu olimpiāžu laureāti, skolēni, kas ieguvuši nominācijas reģionālajos, valsts un starptautiskās olimpiādēs, konkursos, skatēs un sacensībās saņēma pašvaldības Pateicības. Pateicības par skolēnu sagatavošanu nozīmīgiem pārbaudījumiem saņēma arī novada izglītības iestāžu pedagogi.

Olimpiešu svētkos par sasniegumiem mācību darbā pašvaldības Pateicības tika pasniegtas:

  • Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēniem – Egitai Dzalbei, Ērikam Burtniekam, Edgaram Daugulim, Kristai Līgai Garajai, Paulai Ostupei, Jurģim Kalniņam, Ievai Pastarei, Paulam Daugulim, Elīzai Ilzei Malceniecei, Valtam Krūmiņam, Annai Agnesei Pētersonei, Annai Šmitei, Edgaram Straumanim, Haraldam Ozolam, Agnesei Upītei, Laurai Začai, Paulai Luīzei Zavickai;
  • Laurenču sākumskolas skolniecei – Līvai Oliņai;
  • Siguldas 1.pamatskolas skolēniem – Aijai Egijai Arnicānei, Paulai Luīzei Biteniecei, Justīnei Timermanei;
  • Siguldas pilsētas vidusskolas skolēniem – Fani Pinsonei.

Par sasniegumiem mūzikā un mākslā pašvaldības Pateicības tika pasniegtas Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” audzēkņiem - Lienei Beātei Arnicānei, Initai Muižniecei, Ancei Ilvai Ruģēnai, Rūtai Kaukulei, Raivim Siekam. Par sasniegumiem sportā Siguldas Sporta skolas audzēkņiem - Edgaram Straumanim, Evelīnai Gasūnai, Mārtiņam Zemlītim, Elīnai Sabīnei Nežbortei, Keitai Eglītei, Kristīnei Brunerei, Artūram Šķesteram, Esterei Vīksnei, Magdai Ciglei. Savukārt par sasniegumiem interešu izglītībā Pateicības pasniedza Siguldas Jaunrades centra audzēkņiem – Andrim Jenertam, Ingusam Robertam Valheimam un Nilam Spurovam.

Diplomi tika pasniegti arī skolēniem, kuriem ir sasniegumi interešu izglītībā un godalgotas vietas Siguldas novada un starpnovadu olimpiādēs.

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi