×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-18
Noslēdzies starptautiskais atklātais čempionāts badmintonā

Jau divdesmit pirmo pavasari, no 15. – 17.maijam, Siguldā norisinājās 21. YONEX Siguldas novada starptautiskais atklātais čempionāts badmintonā jauniešiem, kurā pulcējās jaunieši no tuvākajām kaimiņvalstīm, lai noskaidrotu čempionāta uzvarētājus un laureātus badmintonā.

Gandrīz 120 jaunie spēlētāji no Baltkrievijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Polijas trīs dienas ne tikai sacentās badmintona laukumos, bet arī apmeklēja Siguldas un tās apkārtnes skaistākās vietas.

Trīs zelta medaļas un absolūtās čempiones titulu vecuma grupā U-15 izcīnīja Liāna Lenceviča. Viņa bija pārliecinoši labākā vienspēlēs un kopā ar baltkrievieti Alesju Kramčaņinu un Ardi Danielu Bedrīti dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs. Ardim Danielam zelts dubultspēlēs kopā ar baltkrievu Alekseju Kņazevu un sudrabs vienspēlēs. Vēl par divkārtējiem čempioniem kļuva Gints Bērziņš (U-13) dubultspēlēs pārī ar Lietuvas spēlētāju Danieliusu Berzanski un jauktajās dubultspēlēs kopā ar Amandu Azarovu, Kristaps Jānis Gulbis (U-19) arī dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs kopā attiecīgi ar Teodoru Kerimovu un Amandu Agnesi Arnicāni, kurai arī zelta godalga pārī ar Jekaterinu Romanovu. Jekaterina bija labākā vienspēlēs jaunietēm un kopā ar T.Kerimovu otrajā pozīcijā jauktajās dubultspēlēs. Vēl vienu čempionu zelta medaļu izcīnīja Diāna Aleksejeva kopā ar baltkrievieti Uljanu Voļsku. Viņas spraigā finālspēlē ar 2-0  (22-20, 21-14) pieveica Artu Priednieci un A.Azarovu. Pa sudraba medaļai tika arī Annai Kupčai (U-11) vienspēlēs un Kristapam Kalniņam (U-19) dubultspēlēs, trešās vietas vēl Martai Brengulei un A.Kupčai dubultspēlēs meitenēm U-13 grupā, Amandai Sofijai Grosbergai (U-11) un A.Azarovai (U13) vienspēlēs.

Sacensību dalībnieki un organizatori saka lielu paldies Siguldas novada pašvaldībai un YONEX par atbalstu sacensību sarīkošanā, kā arī pateicās SIA „Maiznīca Flora” un SIA „Siguldas Minerālūdens” par gardajiem cepumiem un veldzējošo ūdeni.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi