×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-19
Sigulda pārsteidz rīdziniekus Kalnciema kvartālā

Reizē ar ievziedu baltajām kupenām Kalnciema kvartālā 16.maijā uzziedēja Latvijas romantiskākā pilsēta Sigulda. Visas dienas garumā tirdziņā valdīja Siguldas aizrautības stāstu atmosfēra - Sigulda ziedēja, Sigulda skanēja, Sigulda radīja un sportoja!

Sigulda un siguldieši modināja Rīgu ar folkloras kopas “Senleja” rotaļām un Mākslu skolas “Baltais Flīģelis” vokālās studijas “Siguldiņa” mazajiem dziedātājiem, bet dienas garumā uz skatuves muzicēja siguldieši - Juris Kaukulis, Kaspars Tobis un grupa “Dzelzs Vilks”, dziesminieks Kārlis Kazāks, Inese Ērmane un akordeonists Kaspars Gulbis, kā arī bigbends “Sigulda”. Muzikālus priekšnesumus sniedza arī Mākslu skolas “Baltais Flīģelis” mūziķi.

To, ka Sigulda ir Latvijas Mīlestības pilsētas titula ieguvēja, apliecināja radošā “Viktora vēstuļu” darbnīca, kurā Kalnciema tirdziņa apmeklētājiem tika dota iespēja ar seno tintes pildspalvu uzrakstīt savu mīlestības vēstuli uz īpaši izlieta Turaidas Rozes leģendai veltīta vēstuļu papīra. Pasākuma laikā ikviens rīdzinieks varēja izmēģināt roku slavenā Siguldas spieķīša gatavošanā un Turaidas kalēja laimes monētas kalšanā, bet Kalnciema kvartāla galerijā visus aizrāva Elmāra Gaigalnieka smilšu izrāde.

Sigulda godam nes arī ziemas sporta galvaspilsētas titulu, tādēļ Kalnciema tirdziņā varēja sastapt olimpiskos brāļus Šicus un Dukurus – uz īpašas medaļas saņemot brāļu autogrāfus un iemēģinot kamaniņu sporta starta estakādi.

Tāpat Kalnciema kvartālā bija apskatāma Siguldas novada mākslinieku darbu izstāde, bet uz Siguldu aicināja pašu siguldiešu videostāsti.

Pateicamies pasākuma organizatorēm Ilzei Jakubovskai un Dacei Plešai, kā arī visiem uzņēmējiem un māksliniekiem, kas piedalījās un ar savu klātbūtni bagātināja Siguldas piedāvājumu Kalnciema kvartālā.

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi