×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-20
Biedrības „Aicinājums Tev” Dienas centrs svin 10 gadu jubileju

Biedrība „Aicinājums Tev” ielūdz ikvienu Siguldas novada iedzīvotāju uz biedrības Dienas centra „Saulespuķe” 10 gadu jubilejas pasākumu „Atvērto durvju diena” 22. maijā plkst.12.00 Blaumaņa ielā 10, Siguldā.

Pasākuma laikā varēsiet apskatīt radošo darbu izstādi, gūt ieskatu par biedrības Dienas centra „Saulespuķe” aktivitātēm un piedāvātajiem pakalpojumiem, paveikto darbu kā arī uzzināt tās nākotnes ieceres.

Dienas centrā „Saulespuķes” kopš 2005.gada 24.maija tiek sniegti sociālās rehabilitācijas un sociālā darba pakalpojumi Siguldas novada cilvēkiem ar invaliditāti.

Biedrība “Aicinājums Tev” ir nevalstiska organizācija, kurā apvienojušies cilvēki ar dažāda veida invaliditātes izpausmes formām, viņu ģimenes locekļi, draugi un atbalstītāji, ar kopīgu mērķi pievērst sabiedrības uzmanību cilvēku ar invaliditāti problēmām, veicināt cilvēku ar invaliditāti integrāciju sabiedrībā, lai uzlabotu šo cilvēku dzīves kvalitāti sociālā, informācijas, izglītības un nodarbinātības jomās.

Plašāka informācija par biedrību pieejama mājaslapā www.aicinajumstev.lv, tālrunis informācijai 26421634

Informāciju sagatavoja:
biedrība “Aicinajums Tev”

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi