×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-20
Siguldiešu hokeja komanda izcīna kausu Vidzemes Olimpiskā centra turnīrā

Svētdien, 17.maijā, Vidzemes Olimpiskā centra (VOC) ledus hallē norisinājās VOC kausa izcīņas finālspēlē, kurā uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešami pēcspēles metieni. Ar spēles rezultātu 3:2 Siguldas hokeja komanda „Bruņurupuči” uzveica komandas „Viesulis” hokejistus.

Pusfināli norisinājās bez pārsteigumiem, uzvaras izcīnīja favorītkomandas. „Bruņurupuči” ar 7:0 sagrāva „Cēsis”, bet „Viesulis” ar 10:2 apspēlēja „Vilki” hokejistus. VOC kausa fināls: "Viesulis" - "Bruņurupuči", rezultāts 2:3.

Finālspēles pirmajā periodā starp „Viesulis” un „Bruņurupuči” komandām metienu pārsvars bija „Bruņurpuči” hokejistiem, bet „Viesulis” vārtos pārliecinoši darbojās Jānis Leitis, pirmajās 15 minūtēs nosargājot savu cietoksni neieņemtu. Savukārt „Viesulis” komanda pirmā perioda izskaņā realizēja vienu no saviem retajiem momentiem, un Ģirts Ciguzis ar precīzu metienu izvirzīja vadībā „Viesulis” vienību - 1:0. Otrās trešdaļas vidū „Bruņurupuči” līderis Jānis Eisaks izlīdzināja spēles rezultātu - 1:1, bet pirms perioda izskaņas Kārlis Bucenieks raidīja ripu Raivja Zavadska vārtos un atguva vadību „Viesulis” vienībai.

Noslēdzošajā periodā skaitlisko vairākumu izdevās realizēt „Bruņurupuči” vienībai, kas pateicoties Jāņa Eisaka otrajam vārtu guvumam, izlīdzināja rezultātu - 2:2.

Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles metieni. Komandas „Viesulis” sastāvā "bullīti" realizēja Andis Āboliņš, bet „Bruņurupuči” atbildēja ar diviem precīziem pēcspēles metieniem Jurģa Bērtiņa un Edvīna Skrastiņa izpildījumā, izcīnot VOC kausu.


Informācija no www.voc.lv

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi