×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-29
Siguldas pilsētas vidusskola apbalvo labākos

29.maijā Siguldas pilsētas vidusskolā notika pēdējai skolas dienai veltītās svinīgās līnijas. Kopā pulcējās visu klašu skolēni un skolotāji, lai pēc tradīcijas atskatītos uz aizvadīto mācību gadu, atzīmētu skolēnu sasniegumus mācībās, ārpusskolas olimpiādēs, konkursos, sporta un citās aktivitātēs.

Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics pasniedza izcīnītās Gada klases balvas, tās saņēma 4.a un 5.b klases kolektīvi. Viņiem kopā ar klases audzinātājām  Ināru Dalki  un Lieni Cērpu būs iespēja doties ekskursijā pa Latviju un kādu no Baltijas valstīm.

Skolas direktore Ņina Balode apbalvoja sākumskolas skolēnu grupu un skolotājas Ievu Gaili un Vinetu Inbergu, 7.a klases kolektīvu un skolotājas Egitu Gaigalnieci, Indru Blauu un Edgaru Bajarunu, vidusskolas skolēnu grupu un skolotāju Ināru Vimbu, kuri veiksmīgi darbojas starptautiskajos „Nordplus Junior”, „Comenius” un „Microsoft” projektos.

Dāvanas – maisiņus ar skolas logo, nozīmītes un atzinības rakstus saņēma arī skolēni par labiem un teicamiem mācību sasniegumiem, iegūtām godalgotām vietām ārpusskolas olimpiādēs, konkursos, kā arī par augstiem sasniegumiem, pārstāvot skolu sporta sacensībās.

Apbalvoto skolēnu saraksts apskatāms zem ziņas pievienotajā dokumentā.

Skolēni un skolotāji var justies apmierināti un gandarīti par kopējo darbu, jo pozitīvo  rezultātu aizvadītajā mācību gadā bijis daudz. Vasarā uzkrāsim saules spēku un enerģiju nākamajam darba cēlienam!


Informāciju sagatavoja:
Ināra Zdanovska

 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi