×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-01
Mācību gada svinīgais noslēgums Siguldas 1.pamatskolā

29.maijā Siguldas 1.pamatskolā notika svinīgais pasākums par godu mācību gada noslēgumam. Pasākuma laikā apbalvojumus un pateicības saņēma gan labākie skolēni, gan skolotāji, gan arī dažādu konkursu uzvarētāji. Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics sveica Siguldas novada konkursa „Gada labākā klase” uzvarētājus. Gada labākās klases Siguldas 1. pamatskolā ir 5.a klase, klases audzinātāja Aiva Indriksone un 3.b klase, klases audzinātāja Laila Biteniece. Veicināšanas balvu konkursā saņēma 4.b klase, klases audzinātāja Laila Adzilča.

Labākie skolēni mācībās, sportā, olimpiāžu un konkursu laureāti un aktīvākie skolas pasākumu atbalstītāji tika apbalvoti ar atzinības rakstiem un Siguldas 1.pamatskolas nozīmīti „Lepojamies!”

1.-4.klašu grupā
Par apzinīgu mācību darbu, izcilām sekmēm un sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos 2014./2015. apbalvotas: Līva Līpace un Rūta Meistere.

Par apzinīgu mācību darbu, labām un teicamām sekmēm un sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos 2014./2015. apbalvoti: Kristers Matiass Vāvere, Adele Ķiploka un Krista Emīlija Kalēja.

Par apzinīgu mācību darbu, labām un teicamām sekmēm un sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs 2014./2015. apbalvoti: Gustavs Melngalvis, Dace Elizabete Stīpniece, Marta Virziņa un Alise Lotte Oļukalna.

Par apzinīgu mācību darbu un sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs 2014./2015. apbalvotas: Līva Lemberga un Elīza Šulca.

Par apzinīgu mācību darbu un labām un teicamām sekmēm 2014./2015. apbalvoti: Elīna Zālīte, Elīna Linda Zvejniece, Kristers Eisaks, Artūrs Jegurs, Anna Dārta Galdiņa, Beatrise Lūse, Ance Adzilča, Rodrigo Švarckopfs, Kristaps Vabeļs un Jānis Pipars.

Par apzinīgu mācību darbu 2014./2015. apbalvoti: Beāte Ozola, Sindija Gabrāne, Šarlote Jurjāne, Krista Teivāne, Aleksandrija Poļežajeva, Arvita Tuņķele, Evita Mārtinsone un Markuss Celms.

5.-8.klašu grupā
Ar atzinības rakstu par apzinīgu mācību darbu, teicamām un izcilām sekmēm, labiem panākumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos 2014./2015. apbalvotas: Aija Egija Arnicāne, Liene Beāte Arnicāne, Paula Luīze Biteniece, Alise Anna Stīpniece, Viktorija Toločko un Elizabete Andersone.

Par apzinīgu mācību darbu, labām un teicamām sekmēm, labiem panākumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos 2014./2015. apbalvoti: Ēsa Justīne Kalniņa, Aleksandra Rozenfelde, Māris Mārtiņš, Ilva Ance Vāgnere, Evelīna Bērziņa un Ramona Proškina.

Par apzinīgu mācību darbu, teicamām un izcilām sekmēm 2014./2015. apbalvotas: Dārta Adzilča, Ieva Leišavniece, Zane Pudņika un Beatrise Liepiņa.

Par apzinīgu mācību darbu un labām un teicamām sekmēm 2014./2015. apbalvoti: Dārta Sprukule, Madara Auziņa, Airisa Vitola, Luīze Ieva Kikuste, Arnita Krūmiņliepa, Ralfs šulcs, Rainers Renārs Broks, Samanta Rudzīte, Dita Kreicberga, Rinalds Krastiņš, Elza Batraga, Dagmāra Cīrule, Dita Draudiņa, Elīza Elizabete Birģele un Jūlija Bērziņa.

Par labiem panākumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos 2014./2015. apbalvoti: Keidensa
Salana, Marks Truhins, Kristiāns Maisaks, Agnese Līkuma, Adriana Mintiks, Armands Miķelsons un Emīls Patriks Virziņš.

Par atsaucību skolas pasākumos 2014./2015. apbalvots: Patriks Kikusts.

Par īpašiem sasniegumiem sportā 2014./2015. apbalvoti: Venija Amanta Ozola, Matīss Krauja, Elvis Pētersons un Elvis Janelsītis.

Siguldas 1.pamatskolas atbalsta biedrības pārstāvji sveica skolotājas, kas sagatavojušas bērnus skolēnu Dziesmu un deju svētkiem. Paldies Evijai Rozenai – zēnu kora un 5.-9.klašu kora vadītājai! Paldies Dzintrai Fogelei – deju kolektīva „Purenīte” vadītājai! Paldies Ingai Jansonei – deju kolektīva „Purenīte” koncertmeistarei!

Pasākuma noslēgumā direktors Valters Mačs novēlēja skolēniem jauku atpūtu vasarā, neaizmirst par drošības noteikumiem, kā arī gūt jaukas atmiņas Dziesmu un deju svētkos.

Informāciju sagatavoja:
Laila Biteniece, Ina Slavinska, Guntra Purmale

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi