×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-01
Noslēdzies „S!-SKATE” skrituļošanas seriāla 2.posms

Ceturtdien, 28.maijā, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā tika aizvadīts 2.posms „S!-SKATE” skrituļslidošanas seriālā. Šajā posmā 16 dažādās ieskaites grupās kopumā piedalījās 67 dažāda vecuma sportisti no vairākām Latvijas pilsētām, tostarp Siguldas, Rīgas, Spilves u.c.

Sacensību pirmajā daļā visi dalībnieki vispirms veica treka distanci jeb 1 stadiona apli 200m garumā. Pēc šiem rezultātiem visi dalībnieki savās ieskaites grupās tika sadalīti galvenajam sacensību braucienam – intervālu startam. Tas nozīmē to, ka dalībnieks, kurš treka distanci veica vislēnāk, savas grupas ietvaros startēja pirmais, un katrs nākamais startēja ar 15 sekunžu intervālu. Ja mazākajiem bija atkal jāveic mazais stadiona aplis, tad sākot no V10/S10 ieskaišu grupām bija jāveic lielais, 1,2km aplis.

Mazāko zēnu ieskaitē V6 grupā pirmais finiša līniju šķērsoja Dāvids Ulmanis, bet meitenēm – Katrīna Krūmiņa. Jau lielāku zēnu konkurencē V8 grupā visātrāk 2 stadiona apļus veica Kristaps Mezānovs, bet visātrākā meitene S8 grupā bija Alina Novikova. V10 grupā, kuriem jau bija jāveic viens lielais 1,2km aplis, uzvaru guva Ņikita Ļaščenko, bet ātrākā no meitenēm S10 grupā bija Anna Krūmiņa. S12 grupā uzvaru guva Patrīcija Elizabete Sniķere, V12 grupā ātrākais bija Rihards Ordelovskis. S14 grupā 2 lielos apļus visātrāk veica Alīna Savrucka, bet no V14 zēniem ātrākais bija Sandis Reinsons.

Sieviešu elites, junioru un S40 grupās katrā piedalījās tikai viena dalībniece. S-OPEN jeb atvērtajā grupā 4 apļus visātrāk veica Daiga Gavariņa. Vīru OPEN grupā ātrākais bija Ralfs Meždreijs, bet junioru grupā uzvarēja Sandris Šnore. V40 grupā uzvarēja arī pagājušā posma līderis Guntis Pazuha. Visātrāk 4 lielos apļus veica vīru elites dalībnieks Lauris Bitenieks ar laiku 8:35.82.

Starp braucieniem ar veselīgiem gardumiem no „Rāmkalniem”, sveicām pagājušā posma TOP 3 katrā grupā.

Visus rezultātus iespējams apskatīt mājaslapā www.ba2.lv, kā arī sacensību norises vietā, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā Siguldā, Puķu ielā 4.

Nākamais posms, kā ierasts, mēneša pēdējā ceturtdienā, 25. jūnijā. Šajā posmā būs brīvais starts no plkst.18.30 līdz 20.00, slidojot noteiktu laiku un sacenšoties par apļu skaitu. Uz tikšanos!

Informāciju sagatavoja:
Matīss Lūkins

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi