×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-01
Siguldas novada bibliotēku darba laiki vasaras periodā

Vasaras periodā no 1.jūnija līdz 31.augustam Siguldas novada bibliotēku darbalaikos ir izmaiņas – Siguldas novada bibliotēka vasaras periodā nestrādās sestdienās, savukārt Jūdažu, Mores un Siguldas pagasta Centra bibliotēkas īslaicīgi vasarā tiks slēgtas.

Siguldas novada bibliotēka strādās pēc iepriekšējā grafika, taču no 1.jūnija līdz 31.augustam bibliotēka nestrādās sestdienās.

Siguldas pagasta Centra bibliotēka darba dienās no 1.jūnija līdz 31.augustam pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās strādās no plkst.10.00 līdz 17.00, piektdienās no plkst.10.00 līdz 16.00, trešdienas – metodiskās dienas, kad bibliotēka apmeklētājiem ir slēgta. Papildus tam Siguldas pagasta Centra bibliotēka būs slēgta no 1. līdz 14.jūnijam.

Jūdažu bibliotēkas darba laiks no 1.jūnija līdz 31.augustam būs šāds: pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās un piektdienās no plkst.10.00 līdz 17.00, bet trešdienās – bibliotēkā ir metodiskā diena un apmeklētājiem tā būs slēgta. Sestdien un svētdien bibliotēka nestrādās. Jūdažu bibliotēkano 6.jūlija līdz 31.jūlijam būs slēgta. Taču 17.jūlijā no plkst.9.00 līdz 13.00 būs iespēja apmainīt grāmatas.

Mores pagasta bibliotēka darba dienās no 1.jūlija līdz 31.augustam pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās strādās no plkst.10.00 līdz 17.00, piektdienās no plkst. 9.00 līdz 16.00, trešdienas – metodiskās dienas, kad bibliotēka apmeklētājiem ir slēgta. Arī no 1.jūnija līdz 30.jūnijam bibliotēka būs slēgta.

Allažu pagasta bibliotēka saīsinātā darbalaikā strādās periodā no 20.jūlija līdz 14.augustam – pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās un piektdienās bibliotēka būs atvērta no 10.00 līdz 12.00. Trešdienas – metodiskās dienas, kad bibliotēka apmeklētājiem slēgta.

Sākot ar 1.septembri, bibliotēkas atsāks strādāt ierastajā kārtībā.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada bibliotēkas bibliogrāfe
Iveta Hamčanovska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi