×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-02
„Ghetto Alianse Sigulda” sāks savu otro sezonu

Piektdien Raiņa parkā basketbola grozus rībinās strītbolisti un savu otro sezonu sāks „Ghetto Alianse Sigulda”. Šovasar „Ghetto Games” septītās sezonas ietvaros Siguldā tiks aizvadīti 11 sporta pasākumi.

Siguldas alianse „Ghetto Games” saimei pievienojās pērn, kad iesaistījās alianšu projektā. Tā būtība bija paplašināt iesaistīto pulku, pasākumu veidošanu uzticot vietējiem entuziastiem. Pērn Siguldā tika aizvadīti seši „Ghetto Basket” posmi, kuros tika izspēlēta viena ceļazīme uz sezonas superfinālu.

Starpsezonā „Ghetto Games” piedzīvojuši ievērojamas konceptuālas pārmaiņas. Ir samazināts pasākumu skaits, lielāku uzsvaru liekot uz kvalitāti. Līdz ar to Sigulda nu ir vienīgā alianses pilsēta Latvijā.

Siguldā šovasar notiks 11 „Ghetto Games” pasākumi. Pieciem ielu basketbola posmiem pievienosies trīs ielu florbola sacensības, kā arī trīs ielu futbola posmi. Ielu florbols un ielu futbols Siguldā līdz šim nav spēlēts. Šosezon neviena ceļazīme uz superfināliem Siguldā netiks izspēlēta, taču basketbola un florbola sacensībās varēs izcīnīt vērtīgus punktus sezonas kopējā rangā. Punkti šosezon, tāpat kā pērn, tiks dalīti pēc trim dažādām skalām. Vislielāko punktu skaitu varēs nopelnīt iknedēļas pasākumos Grīziņkalnā, mazāks punktu skaits būs sešos reģionu posmos, savukārt tiem vērtībsas skalā sekos alianses pasākumi. Jāatzīmē, ka ranga punktus Siguldā nevarēs nopelnīt vienīgi ielu futbolā, tos dalīs tikai Grīziņkalna posmos, kur ielu futbols tiek spēlēts laukumos ar īpašiem bortiem.

Visos trijos sporta veidos sezonas kopvērtējumā tiks noteiktas labākās alianses komandas (pretendēt varēs jebkura komanda, neatkarīgi no pilsētas, ko pārstāv) un labākās Siguldas novada komandas.

„Ghetto Alianse Sigulda” līderis Raimonds Rudzāts: „Starpsezonā esam palikuši vienīgie izdzīvojušie. Nezinu, vai to var saukt par panākumu, taču tas noteikti ir liels gods un arī atbildība. Pūlī paslēpties šosezon nevarēsim. Esam savu pasākumu klāstu papildinājuši ar citiem sporta veidiem, cerams, ka spēlētāju atdeve būs pietiekama. Mūsu kustība ir pilnīgi un absolūti brīvprātīga, visu pasākumu organizēšana ir brīvā laika nodarbe. Priecājos, ka brīvprātīgo loks palicis nemainīgs. Ja kāds vēlas kā iesaistīties un mums palīdzēt, tad droši – ar kopīgiem spēkiem centīsimies šosezon spert savā attīstībā vēl kādu soli uz priekšu un nosargāt savu vietu „Ghetto Games” apritē.”

„Ghetto Alianse Sigulda” 2015. gada sezonas kalendārs
Basketbols (Raiņa parks). Visiem sākums 18.00, reģistrācija no plkst.17.00.
5. jūnijs (piektdiena)
19. jūnijs (piektdiena)
26. jūnijs (piektdiena)
24. jūlijs (piektdiena)
21. augusts (piektdiena)

Futbols (Stāvlaukums pie apļa, Pils iela 14a)
13. jūnijs (sestdiena), sākums plskt.14.00, reģistrācija no plkst.13.00
3. jūlijs (piektdiena), sākums plkst.18.00, reģistrācija no plkst.17.00
14. augusts (piektdiena), sākums plkst.18.00, reģistrācija no plkst.17.00

Florbols (Stāvlaukums pie apļa, Pils iela 14a). Visiem sākums plkst.14.00, reģistrācija no plkst.13.00.
6. jūnijs (sestdiena)

Siguldas alianses aktualitātām var sekot sociālajos tīklos. Twitter un Facebook


Informāciju sagatavoja:
„Ghetto Alianse Sigulda”

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi