×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-02
Drošības diena Mores pamatskolā

28.maijā Mores pamatskolā notika ikgadējais Drošības dienas pasākums.

Drošības dienas vienmēr ir bijušas aizraujošas sacensības brīvā dabā, kuru laikā skolēni apgūst jaunas prasmes un zināšanas. Uzvaru garantē ne tikai laba fiziskā sagatavotība, bet arī prāts, attapība un komandas saliedētība. Skolēni tiek sadalīti komandās, kurās ir gan sākumskolas, gan pamatskolas skolēni, gan meitenes, gan zēni.

Šogad dalībniekus vērtēja pēc stafetēs pavadītā laika un iegūto punktu skaita uzdevumu izpildē, zināšanām pirmās palīdzības sniegšanā, ceļu satiksmes noteikumos, orientēšanās apvidū pēc kartes.

Zināšanas pirmās palīdzības sniegšanā vērtēja Latvijas Sarkanā krusta Rīgas apriņķa komitejas Mores nodaļas vadītāja I.Jakobsone. Viņa kopā ar skolēniem pārrunāja, kā rīkoties ārkārtas situācijās. Drosmīgākie savas prasmes demonstrēja praktiskos vingrinājumos.

Siguldas pašvaldības policijas pārstāvji, pārrunājot ar skolēniem ceļu satiksmes noteikumus, izteica atzinību, jo Mores pamatskolas skolēni ir zinoši ceļu satiksmes dalībnieki.

Mores pamatskolas jaunsargu pulciņa instruktors E.Kaimiņš pārbaudīja dalībnieku attapību kontrolpunktu meklēšanā pēc kartes. Mores pamatskolas sporta skolotājas I.Kondrātes izveidotajās tafetēs skolēniem bija jābūt izpalīdzīgiem un jāparāda komandas saliedētība.

Sacensību pārtraukumā pie ugunskura Drošības dienas dalībnieki varēja atpūsties un baudīt skolas saimnieces gatavoto zupu. Saimniece saņēma daudz atzinīgu vārdu.

Sacensību laikā tika noskaidrota ātrākā, precīzākā un saliedētākā komanda. Balvu –braucienu ar elektromobili pa Siguldu izcīnīja Lauris Ķeizars (7.kl.), Krišs Bērziņš (5.kl.), Edvards Leišavnieks (3.kl.), Amanda Blāķe (2.kl.), Ričards Ošiņš (2.kl.), Kaspars Andrejs Dzerkals (1.kl.), Stefānija Veisa (4.kl.), Edgars Ozoliņš (6.kl.), Edīte Cīrule (4.kl.).

Visas komandas par piedalīšanos Drošības dienā saņēma atzīnīgus vārdus un saldumu balvas.


Informāciju sagatavoja:
Mores pamatskolas sociālais pedagogs
I.Īle

 
 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi