×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-04
Šodien notiks sacensību "S!-Velo" otrais posms

Ceturtdien, 4.jūnijā, no plkst.18.00 līdz 19.30, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā tiks dots starts MTB/VELO seriāla "S!-VELO 2015" otrajam posmam.

Sacensībās bērni un jaunieši startēs 10 vecuma grupās, piecās dažādās distancēs. Paši mazākie dalībnieki – bērni līdz 6 gadu vecumam – brauks četrus apļus pa Sporta un aktīvās atpūtas centra 200 metru trasi. Bērni no 7-10 gadu vecumam brauks pa 1,2 km garo Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra apli. Savukārt vecākajām dalībnieku grupām – jauniešiem no 11 līdz 14 gadu vecumam – trase ietvers gan meža takas, gan Sporta un aktīvās atpūtas centra asfaltēto 1,2 km apli. Sacensībās ir brīvais starts, dodot iespēju dalībniekiem startēt jebkurā brīdī no plkst.18.00 līdz 19.30.
 
Velobraukšanas seriālam "S!-VELO 2015" ir pieci posmi, kas norisināsies visas vasaras garumā, pirmais posms aizvadīts maijā, nākamie posmi:
2. posms - 4. jūnijs;
3. posms - 2. jūlijs;
4. posms - 6. augusts;
5. posms - 3. septembris.
Sacensībās var piedalīties bērni un jaunieši līdz 14 gadu vecumam.

Sacensību nolikums paredz, ka visiem dalībniekiem sacensībās obligāti jālieto aizsargķiveres.Katrā posmā 1.-3.vietu ieguvējus apbalvos ar diplomiem. Sezonas kopvērtējumā 1.-3.vietu ieguvējus visās vecuma grupās apbalvo ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām, kausiem un diplomiem.
 
Dalības maksa sacensībās piesakoties iepriekš – bērniem līdz 6 gadu vecumam 1,5 eiro, pārējiem 3 eiro. Piesakoties uz vietas sacensību dienā, dalības maksa bērniem līdz 6 gadu vecumam 2 eiro, pārējiem 4 eiro. Siguldiešiem, uzrādot ID karti, atlaide 10%.
 
Sacensības organizē Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs sadarbībā ar Siguldas Sporta skolu un biedrību "A2". Veselīgas un garšīgas balvas uzvarētājiem dāvās "Rāmkalni". Iepriekšēja reģistrācija www.ba2.lv.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi