×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-04
Komunistiskā genocīda upuru piemiņas diena Siguldas novadā

Svētdien, 14.jūnijā, plkst.17.00 aicināts ikviens, kam svešumā zudis kāds radinieks vai draugs, vai kuru aizskar tautiešu skarbais liktenis, pieminēt Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienas atceres pasākumā, kas notiks pie piemiņas akmens „Lielā Stēla”.

Atceres pasākumā, pieminot Latvijas vēsturē tik traģiskos notikumus, klātesošos uzrunās un ziedus pie pieminekļa noliks Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics un Latvijas Politiski represēto apvienības Siguldas nodaļas vadītājs Juris Ivars Čivčs.

Pasākumā spēka melodijas spēlēs Siguldas pagasta Kultūras nama pūtēju orķestris, spēka vārdus runās Inta Kaķīte un Harijs Brants.

Bez pagātnes nav nākotnes, tādēļ, dzīvojot uz priekšu, mums ir jāatskatās pagātnē. No pagātnes varam gūt mācību turpmākajam darbam un dzīvei. 1941.gada naktī no 13. uz 14.jūniju notika Latvijas iedzīvotāju izsūtīšana uz PSRS soda nometnēm un piespiedu nometināšanas vietām, kā rezultātā daudzi no viņiem gāja bojā bada, slimību un necilvēcīga darba dēļ.

Šai dienā pie ēkām paceļami valsts karogi sēru noformējumā!

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi