×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-10
Noslēdzies astotais "Divu tiltu skrējiens"

7.jūnijā Siguldā 8.reizi notika tradicionālais "Divu tiltu skrējiens", kas kā parasti bija pārbaudījums ne tikai iesācējiem, bet arī skriešanas profesionāļiem.

Tā kā turpinās takas renovācija, arī šogad no Serpentīna ceļa līdz Mednieku namiņam tika izmainīta trase garākajās distancēs un ar Dabas aizsardzības pārvaldes atļauju tika izveidots viens jauns garākās trases posms, kas izrādījās ļoti nopietns pārbaudījums dalībniekiem. No Balonu pļavas, kas atrodas pretī Siguldas peldvietai, bija jāuzskrien kāpumā līdz Mednieku namiņam un tālāk jau pa tradicionālo trasi. Arī dabas apstākļi bija ļoti pateicīgi skriešanas pasākuma baudīšanai. Ar visu jau minēto un uzrādot fantastisku rezultātu 12.085 km distancē galā tika Oskars Cimermanis (Riga Ironmen Team), otrajā vietā atstājot Ritvaru Lārmi (Rīga), un trešo vietu ieņēma Ansis Mežulis (Rīga), ātrākais no siguldiešiem bija Ilmārs Pūce, kas kopvērtējumā palika 5.vietā.

Sievietēm labāko rezultātu garajā distancē uzrādīja Jekaterina Kulago (ZZK/Auseklis), otro vietu ieguva Lauma Briška (Rīga), trešajā vietā atstājot Annu Konavalovu (A2).

Atzīstamus rezultātus īsākajās distancēs uzrādīja siguldiete – Karīna Putniņa – 1.vieta 6.8 km distancē, aiz sevis atstājot Lauru Hofmani (VSK Noskrien) un Katrīnu Aluti (Rīga). 3.4 km distancē visu goda pjedestālu aizņēma Siguldas Sporta skolas audzēkņi: 1.vietā Jānis Stūrītis, otrajā Eduards Ločs, trešajā Dāvis Strazdiņš. Īsākajā 1 km distancē uzvaru svinēja Martins Stūrītis, otrajā vietā Ieva Vīndedzkalna , trešajā – Rūdis Taslmanis.

„Siguldas divi tilti – 2015” rezultāti pieejami mājaslapā www.ba2.lv.

Uz tikšanos „Siguldas divu tiltu skrējienā – 2016!”

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi