×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-11
Mores “Oga” piedalās Latvijas Mazpilsētu teātru svētkos Rīgā

Nedēļas nogalē, 13. un 14.jūnijā, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā notiks pirmie Latvijas mazpilsētu un pagastu amatierteātru svētki. Muzeja apmeklētāji varēs noskatīties dažādas izrādes, kuras spēlēs teātra mīļotāji no visiem Latvijas novadiem.

Amatierteātru iestudējumi tiks rādīti gan uz brīvdabas estrādēm, gan etnogrāfiskajās sētās, pietuvinot darbības vidi dokumentālai ticamības izjūtai.

Svētkos piedalīsies arī Siguldas novada teātra mīļi – Mores tautas nama amatierteātris “Oga” ar Monikas Zīles lugas “Trīs košas dāmas” iestudējumu, režisore Ingūna Millere. Morēniešu izrādi varēs skatīt  sestdien, 13.jūnijā plkst.12.00 pie  Valmieras  dzīvijamās rijas – skolas.

Latvijas mazpilsētu un pagastu amatierteātru svētkus rīko Latvijas Nacionālais kultūras centrs sadarbībā ar Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju.


Informācija sagatavota sadarbībā
ar Latvijas Nacionālo kultūras centru

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi