×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-12
Jauniešu volejbola komandas piedalās starptautiskajā turnīra Somijā

Somijas pilsētā Vaasa no 4.-7.jūnijam norisinājās vienas no lielākajām jaunatnes starptautiskajām sacensībām pasaulē „Power Cup”. Piedaloties 850 komandām, ar 7000 dalībniekiem 25 vecuma grupās, uz 300 āra laukumiem četrās dienās tika izspēlētas 5200 spēles.

No Siguldas turnīrā piedalījās zēnu volejbola komandas D vecuma grupā (2002.gadā dzimuši un jaunāki) un E vecuma grupā (2004.gadā dzimuši un jaunāki). Abās šajās grupās sacensības notika pēc mini volejbola noteikumiem – uz samazināta laukuma, zemāka tīkla augstuma, ar mazākām volejbola bumbām, D vecuma grupā spēles notika komandas sastāvā, laukumā atrodoties 4 spēlētājiem, E vecuma grupā – 3 spēlētājiem. Viena spēle norisinājās līdz viena no komandām uzvarēja 2 setus.

Vislabāk turnīrā veicās komandai, kura piedalījās E vecuma grupā. Gustavs Auziņš (2005), Kārlis Jaundžeikars (2006) un Daniels Žukovskis (2004), starp 38 komandām izcīnīja augsto 4.vietu. Kopā tika nospēlētas 12 spēles – 9 uzvarētas un 3 zaudētas. Apakšgrupā starp 6 komandām iegūta 2.vieta, ceturtdaļfinālā starp 6 komandām iegūta 1.vieta, pusfinālā zaudējums vienai no daudzajām somu komandām 0:2 (17:25; 14:25) un finālā par 3.- 4.vietu jātiekas vēlreiz ar to pašu somu komandu, kurai apakšgrupā tika zaudēts ar 1:2. Arī šoreiz zaudējums ar 1:2 (25:19; 17:25; 10:15), diemžēl pēc uzvarēta 1.seta, nākamajos setos somiem kā ceturtais spēlētājs nāca palīgā tiesnesis (visas spēles tiesāja komandas, kuras bija brivas no spēlēm) ar saviem daudzajiem nestandarta tiesāšanas risinājumiem par labu somu komandai.

Divas komandas piedalījās D vecuma grupā. Kristaps Liepa, Mārtiņš Auziņš, Sandijs Suhanovs un Ralfs Knēža, kuri ieguva 8.vietu, bet Ralfs Balodis, Reinis Rorbaks, Klāvs Vilde un Mārtiņš Šatrovskis ieguva 31.vietu.

Arī iepriekšējā gadā Siguldas zēnu volejbola komandas piedalījās „Power Cup” turnīrā D vecuma grupā un tika iegūta 38. vieta.

„Power Cup” turnīrs tika organizēts augstā līmenī. Katru vakaru tika padomāts arī par spēlētāju brīvā laika pavadīšanu – bija iespējams arī noskatīties Pasaules volejbola līgas spēli starp Somijas un Portugāles komandām.

Esam gatavi arī nākamajā gadā piedalīties „Power Cup” turnīrā, kurš notiks nu jau citā Somijas pilsētā Hämeenlinna.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi