×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-16
Noslēgusies nometne „Bonifācija brīvdienas”

No 8. līdz 12.jūnijam Siguldas 1.pamatskolā norisinājās Siguldas 1.pamatskolas atbalsta biedrības organizētā vasaras nometne „Bonifācija brīvdienas”. Nometnē piedalījās 30 skolēni gan no Siguldas 1.pamatskolas, gan no Laurenču sākumskolas.

Nometnes laikā bērni aizraujoši pavadīja laiku gan ejot dažādos pārgājienos ar uzdevumiem, gan spēlējot spēles un arī veidojot fotorāmīti ar Bonifāciju. Nometnes laikā bērni kopā ar pedagogiem devās arī ekskursijā uz Saulkrastu jūrmalu, kur, saulītei sildot, dalībnieki baudīja jūru un aktivitātes pludmalē.

Īpaši sirsnīgs izdevās nometnes noslēgums, kur pulcējās skolēnu vecāki, kas noskatījās bērnu priekšnesumus, atskatījās uz nometnes dzīvi caur bilžu stāstiem un piedalījās balonu aplī, kur katrs dalībnieks, laižot gaisā zilu sapņu balonu, atcerējās kādu jauku brīdi no nometnes.

Visiem nometnes dalībniekiem un pedagogiem šī vasara ir sākusies ar jauku piedzīvojumu, kas paliks vēl ilgi atmiņā! Paldies Siguldas novada Domei par finansiālo atbalstu! Paldies bistro „Ņamma” un personīgi Mairitai par garšīgo ēdināšanu! Paldies Markusa mammai par lielisko kūku! Uz tikšanos nākamajā vasarā!

Informāciju sagatavoja:
Guntra Purmale
Nometnes
Bonifācija brīvdienas” vadītāja

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi