×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-16
Siguldā notiks tradicionālie Blūza svētki

25.jūlijā no plkst.18.00 Siguldas pilsdrupu estrādē notiks jau sestie Blūza svētki. Blakus pašmāju mūziķiem festivāla skatuve pulcēs arī blūzmeņus no ASV, Austrijas un Lietuvas.

 
Dalību Blūza svētkos ir apstiprinājis jaunais Latvijas blūzmenis Jānis Zvērs, jeb “Johnny B Beast”, gados jaunais pašmāju kolektīvs “The Coco'nuts”, kā arī Latvijas blūza vecākā paaudze „The Blues Gang” un vecmeistars Jānis Vanadziņš ar savu kolektīvu “Mozambika”.

Festivālu turpinās viesi no ārzemēm – kopā ar Lietuvas blūza veterānu Aleksandru Belkinu un domubiedriem uzstāsies Teksasas blūza dziesminieks Kīgens Makinrojs (Keegan McInroe Band). Savu Eiropas turneju tieši Siguldā noslēgs vēl viens viesis no tālās Amerikas – Sedriks Bernsaids (Cedric Burnside Project). Mūziķis jau vairākkārt ir atzīts par labāko blūza bundzinieku un piecas reizes saņēmis prestižo “The Blues Music Award” balvu.

Koncertu noslēgumā uz skatuves kāps ērģelnieks Rafaels Resnigs no Austrijas (Raphael Wressnig & „The Soul Gift Band”) ar savu grupu. Hammond ērģeļu cienītājiem būs iespēja izbaudīt viņa aizrautīgo priekšnesumu uz īstām B3 ērģelēm ar Leslie rotorskaļruņiem. 2013.gadā žurnāla “Downbeat” aptaujā Rafaels tika nominēts “gada labākā ērgelnieka” kategorijā. Uz skatuves šim kolektīvam pievienosies mūsu saksofonists Toms Rudzinskis un trompetists Oskars Ozoliņš.

Apmeklētajiem ar īpašām vajadzībām būs paredzētas autostāvvietas Jaunās pils teritorijā – iespējami tuvu ieejai estrādē, kā arī rezervētas sēdvietas koncerta norises vietā.

Biļetes uz Siguldas Blūza svētkiem var iegādāties „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, biļešu cena - 15.00 eiro, biļetes cena pasākuma dienā — 20.00 eiro. Siguldas ID karšu īpašniekiem līdz 10. jūlijam Siguldas novada Kultūras centrā ir iespējams iegādāties biļeti par īpašu cenu – 10.00 eiro. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja pasākumā  ir bez maksas un tikai vecāku pavadībā.

Festivālu organizē Latvijas Blūza atbalsta biedrība sadarbībā ar Siguldas novada Domi.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi