×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-16
Siguldietis Raivis Zīmelis izcīna uzvaru SEB MTB trešajā posmā

Sestdien, 13, jūnijā, Vietalvā norisinājās Latvijas lielākā kalnu riteņbraukšanas sacensību seriāla SEB MTB maratona trešais posms, kura laikā noskaidroja Latvijas čempionus. Uzvaras „Skandi motors” distances absolūtajos vērtējumos un valsts čempionātā izcīnīja siguldietis Raivis Zīmelis („MySport – STEVENS”) un Lelde Ardava („Rietumu – Delfin”). Savukārt Siguldas novada Domes priekšsēdētājs izcīnīja augsto 3.vietu savā vecuma grupā.

Pavisam trīs dažādās distancēs uz starta stājās 1850 dalībnieki no visas Latvijas, kā arī apkārtējām valstīm. Posma rīkotāji dalībniekiem bija sagatavojuši interesantu, dinamisku un vietām arī tehnisku trasi, kas veda pa „Maiļu” slēpošanas trasi, Cigoriņa kalnu, dažādām taciņām, kā arī meža ceļiem.

„Skandi motors” distancē, kur notika arī cīņa par Latvijas čempiona titulu MTB maratonā, dalībniekiem bija jāpievar 58 kilometru gara distance. Kā neliels pārsteigums visiem līdzjutējiem, par jauno Latvijas čempionu un SEB MTB maratona posma uzvarētāju kļuva pieredzējušais „MySport – STEVENS” vienības pārstāvis Raivis Zīmelis. Bijušā Latvijas izlases biatlonista laiks distancē bija 1 stunda 49 minūtes un 42 sekundes. Sīvā cīņā par otro vietu, „ZZK” vienības pārstāvis Mārtiņš Blūms pārspēja „Sportlife” riteņbraucēju Matīsu Preimani (abi no uzvarētāja atpalika par 19 sekundēm). Labāko sešiniekā iekļuva arī Oskars Muižnieks, Pēteris Janevics un Rihards Bartuševics (visi „Sportlife”).

Sieviešu konkurencē par Latvijas čempioni un SEB MTB maratona posma uzvarētāju kļuva „Rietumu – Delfin” vienības pārstāve Lelde Ardava. Viņas laiks trasē bija 2 stundas 9 minūtes un 55 sekundes. Septiņas minūtes vēlāk finišēja Ingrīda Šmite („Sportlife”), kamēr trešā ātrākā Vietalvā izrādījās Katrīna Jaunslaviete („Ebike Machine”). Junioru konkurencē triumfēja Dāvis Perševics, apsteidzot savu komandas biedru no „NN Sporta kluba” Edvartu Višķeru un „Sportlife” braucēju Tomasu Kārli Iļjenko.

 „Virši – A” braucienā vairāk nekā 40 kilometru garajā distancē neilgu laiku pirms finiša pārsvaru ieguva „Veloprofs – Wolkswagen” vienības riteņbraucējs Nauris Zviedris. Tieši viņš arī izcīnīja uzvaru, gūstot pirmo panākumu SEB MTB maratonā kādas no distances absolūtajā vērtējumā. Otro un trešo vietu aizraujošā cīņā guva „MySport – STEVENS” pārstāvji – Lauris Purniņš un Raimonds Bricis. Starp dāmām nepārspēta palika „Sportlife” braucēja Ieva Strēle, apsteidzot smiltenieti Rūtu Brakovsku.

Lieliskā gaisotnē otrais posms aizritēja arī „Mammadaba” veselības distances veicējiem, bet topošie čempioni aizraujošās cīņās sacentās „Herkuless” bērnu braucienā.

5.jūlijā Siguldā norisināsies Latvijas lielākā riteņbraukšanas sacensību seriāla SEB MTB maratona ceturtais posms, kas iekļauts UCI maratona sērijas kalendārā. Rīkotāji dalībniekiem sola ļoti aizraujošu un interesantu trasi, kurā arī nākamgad norisināsies Eiropas čempionāts MTB maratonā. Iepriekšējā pieteikšanās Siguldas posmam portālā velo.lv noslēgsies 1.jūlijā.

Foto no velo.lv

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi