×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-17
Siguldieši iegūst medaļu komplektu pludmales volejbola čempionātā

15.jūnijā Cēsīs notika Cēsu novada, Gulbenes novada un Siguldas novada atklātā Jauniešu pludmales volejbola čempionāta 1.posma sacensības A vecuma grupā (1996.g.dz. un jaunāki) un C vecuma grupā (2001.g.dz. un jaunāki) meitenēm un zēniem. Uz sacensībām bija ieradušās 47 komandas no Cēsīm, Gulbenes, Siguldas, Vecpiebalgas, Smiltenes un Strenčiem.

Viskuplākais dalībnieku skaits no Siguldas komandām piedalījās C vecuma grupā zēniem. Šeit arī sasniegti vislabākie rezultāti. Mārtiņš Auziņš un Kristaps Liepa izcīnīja 1.vietu uzvarot Cēsu komandu, kuri bija ne tikai par gadu vecāki, bet arī galvas tiesu garāki. Šoreiz siguldiešu panākuma atslēga bija pirms spēles izstrādātajā taktiskaja risinājumā, ko arī izdevās realizēt spēlē. Par bronzas godalgām cīnījās divas Siguldas komandas. Šoreiz pārāki Reinis Rorbaks un Dāvis Vēvers, kuri pārspēja brāļus Ralfu un Renāru Knēžas. Gustavs Auziņš un Sandijs Suhānovs izcīnīja 5.vietu.

Vecākajā vecuma grupā zēniem Kristaps Ozols un Teodors Kerimovs finālspēlē par 1.-2.vietu ar 19:21 piekāpās Vecpiebalgas komandai. Otrs Siguldas pāris Mārcis Gaigalnieks un Arnis Mednis izcīnīja 7.vietu.

Vienīga meiteņu komanda Liene Modnika un Dita Dubovska A grupā 15 komandu konkurencē izcīnija 8.vietu.

Nākamās Cēsu novada, Gulbenes novada un Siguldas novada atklāta jauniešu pludmales volejbola čempionāta sacensības notiks 16.jūlijā Siguldā, kad 1.posmā sacentīsies B vecuma grupas (1999.g.dz. un jaunāki) un D vecuma grupas (2003.g.dz. un jaunāki) meiteņu un zēnu komandas. Čempionātā vēl ieplānots 2.posms, kas notiks Gulbenē 28.jūlijā un 5.augustā, un finālsacensības 18.augustā Cēsīs un 21.augustā Siguldā.

Pludmales volejbola sezona vēl tikai sākas. No 17. – 19.jūnijam Rīgā notiks Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionāta 1.posms. Arī Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionātā paredzēti divi posmi un finālsacensības. Ieplānots piedalīties Starptaustiskajā „Shell beach volleyball festival” jaunatnes pludmales volejbola turnīrā Pērnavā no 26. - 27.jūnijam.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi