×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-19
Rokdarbu diena priecē siguldiešus

Jau astoto gadu notiek Dienas centra Dāmu kluba „Madaras” organizētā Rokdarbu diena  „Dari pats un māci citiem” Maija parkā. Norisinājās ikgadējais tirdziņš un pieredzes apmaiņa visiem rokdarbu cienītājiem. Pasākumā neiztrūka nedz krāšņu, rokām darinātu tērpu demonstrēšana, nedz uzrunas un muzikāli priekšnesumi.

Tirdziņu atklāja Līgatnes dāmu klubs „Flora”, kas izrādīja košās krāsās darinātas cepures un tērpus. Rokdarbi, protams, bija pašu dalībnieču darināti. Kad visi Līgatnes dāmu kluba rokdarbi bija izrādīti arī plašākai publikai un par tiem bija pastāstīts mazliet sīkāk, visus apmeklētājus ar nelielu uzrunu sveica Siguldas novada Domes priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa.

Rokdarbu dienā neiztika arī bez radošiem mūzikas priekšnesumiem. Šoreiz par apmeklētāju izklaidēšanu rūpējās biedrības „Cerību spārni” dalībnieki. Priekšnesumos tika iesaistīti arī apmeklētāji, tapēc apkārt valdīja jautra un nepiespiesta gaisotne, par spīti mainīgajiem laika apstākļiem. Turpinājumā ar dziesmām uzstājās arī solisti Roberts Peičs un Elza Bāliņa.

Paralēli norisinoties tirdzniecībai un aktīvai pieredzes un prasmju apmaiņai, bija pienācis brīdis pasākuma iniciatoru – Siguldas novada Dienas centra dāmu kluba „Madaras” rokdarbu prezentēšanai. Prezentēti tika dažādi tērpi. Par vienu no izstādes modelēm kļuva arī Siguldas novada Dienas centra vadītāja Ilona Eļēna, kas demonstrēto kostīmu saņēma kā dāvanu no dāmu kluba.

Dāmu klubs „Madaras” ar labdarību Ziemassvētku laikā nodarbojas katru gadu. Arī šoreiz dāmu klubs nepaturēja savus rokdarbus, bet dāvāja tos biedrības „Cerību spārni” pārstāvjiem.    

Tirdziņā piedalījās: Silvija Broša, Garkalnes novada dāmu klubs „Pīlādzītis”, Limbažu rokdarbnieču pulciņš „Gundegas”, Līgatnes dāmu klubs „Flora”, biedrība „Hobiju parks”, biedrība „Cerību spārni” un Siguldas novada Dienas centra dāmu klubs „Madaras”. Savukārt, par pasākuma muzikālo daļu rūpējās Atis Priedītis.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Kultūras pārvaldes praktikants
Matīss Kleinbergs

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi