×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-19
Atklāta iepriekšējā reģistrācija Vienības velobraucienam, ID karšu īpašniekiem – atlaide

Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā un portālā velo.lv ir atklāta iepriekšējā reģistrācija Latvijas gada lielākajam velo notikumam – 25.Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobraucienam, kas norisināsies 6.septembrī, Siguldā. Šogad velobraucienā tiks noteikti ne tikai ātrākie dalībnieki, bet arī lielākie darba kolektīvi, kuplākās ģimenes, stilīgākie braucēji, kā arī uzvarētāji citās nominācijās.

Vienības velobrauciena dalībniekiem būs iespēja izvēlēties kādu no distancēm:

  • 100 kilometru garo sporta šosejas braucienu,
  • 45 kilometru SEB MTB braucienu,
  • 37 kilometru  LDz Tautas šosejas braucienu.

Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobrauciens šogad atzīmē nozīmīgo 25 gadu jubileju. Šis tautas pasākums lielu atsaucību guva pirmskara periodā – laikā no 1936.līdz 1939.gadam, kad, pateicoties prezidenta Kārļa Ulmaņa atbalstam, velobrauciens pulcēja vairākus tūkstošu dalībniekus. Velobrauciena dalībnieku rekords tika sasniegts 1939.gadā, kad tajā startēja 6226 velomīļu. Velobrauciens, pēc Ernesta Pūces un citu veloentuziastu iniciatīvas, tika atjaunots 1995.gadā. Kopš 2000.gada sākuma šos lielos riteņbraukšanas svētkus rīko Igo Japiņa sporta aģentūra.

Iepriekšējā pieteikšanās jubilejas 25.Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobraucienam līdz pat 1.septembrim norisinās portālā www.velo.lv un Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā. Dalības maksa reģistrācijas pirmajā kārtā, kas turpināsies līdz 12.jūlijam, ir no 7 līdz 15 eiro. Siguldas ID kartes īpašniekiem, reģistrējoties Tūrisma informācijas centrā, 20% atlaide dalības maksai.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi