×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-25
Aizvadīts Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionāta pirmais posms

No 17. līdz 19.jūnijam Rīgā, „Beach Box Elkor” stadionā notika Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionāta pirmais posms. Sacensības notika U19, U17 un U15 vecuma grupās, katru dienu spēlēm notiekot attiecīgajai vecuma grupai.

Uz sacensībām komandas bija ieradušās no Liepājas, Skrundas, Kuldīgas, Tukuma, Jūrmalas, Rīgas, Siguldas, Murjāņiem, Saulkrastiem, Cēsīm, Vecpiebalgas, Smiltenes, Strenčiem, Gulbenes, Jēkabpils, Daugavpils un citām vietām.

Pirmās sacensības sāka U–15 vecuma grupas zēnu un meiteņu komandas. Šajā vecuma grupā zēniem no Siguldas piedalījās piecas komandas. Mārtiņam Auziņam un Kristapam Liepam līdz pusfinālam pietrūka viena uzvara, noslēgumā izcīnot dalīto piekto – astoto vietu. Pāris dienas iepriekš sacensībās Cēsīs tika izcīnīta pirmā vieta, finālā uzvarot Cēsu komandu. Šoreiz ar cēsiniekiem sanāca spēlēt uzreiz apakšgrupā, kur spēcīgāka izrādījās Cēsu komanda. Cēsnieki noslēgumā izcīnīja ceturto vietu. Pārējās Siguldas komandas sarindojās dalītajās 9. – 16. vietās: Gustavs Auziņš un Sandijs Suhānovs, Renārs Knēža un Ralfs Knēža, Reinis Rorbaks un Rainers Smoļenskis, Ralfs Balodis un Daniels Žukovskis. Pārsvarā gandrīz visi Siguldas komandu spēlētaji ir gadu līdz trīs gadus jaunāki par šī vecuma grupas pamatgadu, tika gūta ļoti vērtīga spēļu pieredze.

U–17 vecuma grupā zēniem sacensībās piedalījās viens Siguldas pārstāvis Kristaps Platačs. Kristaps pavasarī iestājās Murjāņu Sporta ģimnāzijā, viņš spēlēja kopā ar Murjāņu Sporta ģimnāzijas pārstāvi Mārtiņu Liniņu. Šoreiz tālāk par astotdaļfinālu tikt neizdevās.

Vecākajā vecuma grupā zēniem U–19 piedalījās divi Siguldas pāri. Šajā vecuma grupā spēles interesantākas un spraigākas padarīja Latvijas U–19 un U–18 izlases dalībnieku piedalīšanās. Gluži tāpat kā U–15 vecuma grupā Mārtiņam un Kristapam, arī Teodoram Kerimovam un Kristapam Ozolam apakšgrupā vajadzēja spēlēt pret komandu, ar kuru Cēsu sacensībās jau tika spēlēts finālā. Šoreiz siguldiešiem izdevās revanšēties un uzvarēt Vecpiebalgas komandu. Noslēgumā tika izcīnīta dalītā piektā– astotā vieta. Par tikšanu pusfinālā tika zaudēts Jēkabpils komandai, kura noslēgumā spēlēja finālā par pirmo – otro vietu. Kristaps Zeila un Mārcis Gaigalnieks ieguva dalīto 17.–22. vietu.

Jūlija otrajā pusē notiks otrā posma sacensības un augusta vidū fināls. Finālā katrā vecuma grupā varēs piedalīties tikai 16 spēcīgākās komandas. Novēlēsim komandām labi sagatavoties otrā posma sacensībām un iegūt reitinga punktus, kas dotu dalību finālsacensībām.

Informāciju par Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionāta pirmā posma sacensībām var atrast šeit.

Nedēļas nogalē no 26. līdz 27.jūnijam Pērnavā notiks „Shell Beach Volleyball Festival” jaunatnes pludmales volejbola sacensības, kur piedalīsies arī Siguldas komandas.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi