×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-29
Noslēdzies „S!–Skate” skrituļslidošanas seriāla 3.posms

Ceturtdien, 25.jūnijā, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā tika aizvadīts „S!–Skate” skrituļošanas sacensību seriāla 3.posms. Šajā posmā piedalījās 80 dažāda vecuma skrituļslidotāji no vairākām Latvijas pilsētām. Dalībnieki sacentās 18 ieskaites grupās, sadalītās pēc vecuma (bērniem) un meistarības (pieaugušajiem) ar iespēju izvēlēties starp elites un „open” jeb atvērto grupu.

Šī posma disciplīna bija nedaudz atšķirīga no iepriekšējām divām. Dalībnieki veica nevis konkrētu distanci vai apļu skaitu, bet sacentās, cik pilnus apļus iespējams veikt noteiktā laika periodā (10, 30 un 60 minūtēs). Šāds princips jau iepriekš izmantots skriešanas seriālā „Siguldas apļi” un eksperimentāli pārmantots arī skrituļslidošanas sacensībās.

Bērniem līdz astoņu gadu vecumam bija jāveic 10 minūšu gara disciplīna, līdz četrpadsmit gadiem – pusstunda, bet junioru (1997.–2000. dzimšanas gads) un pārējās grupās bija jāskrituļo stundu. Šāda disciplīna ļāva savas spējas pārbaudīt arī profesionāļiem, jo tā prasa gan izturību, gan stabilitāti gan arī ātrumu kalnainajā un līkumotajā trasē.

Stundu garajā braucienā vislabāko rezultātu uzstādīja vīru elites grupas sportists Lauris Bitenieks. Viņš stundas laikā veica 25 garos trases apļus, kas kopā sastāda vairāk nekā 30km distanci. 25.aplis finišēts 57 minūtēs un 54 sekundēs. Diemžēl 26.apļa finišā Lauris bija nieka 4 sekundes par vēlu (60 minūtes un 4 sekundes), tāpēc tas netika ieskaitīts. Viņa rezultāts arī kļuvis par trases rekordu.

Rezultātus un kopvērtējumu iespējams apskatīt šeit, kā arī sacensību norises vietā Siguldā, Puķu ielā 4. Ar veselīgiem gardumiem no „Rāmkalniem” tika sveikti arī pagājušā posma TOP 3 katrā grupā, kā arī dažu grupu uzvarētājiem tika piešķirtas simpātiju balvas no laivu nomas „Pīle Peld” – brauciens ar laivu pa Gauju.

Nākamais posms notiks mēneša pēdējā ceturtdienā, 30.jūlijā. Šajā posmā disciplīna būs tāda pati kā 2.posmā – intervāla starts.

Informāciju sagatavoja:
Matīss Lūkins
,
Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi