×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-29
Noskaidroti uzvarētāji Siguldas novada pludmales volejbola turnīra 2.posmā

28.jūnijā Gaujas pludmales volejbola laukumos norisinājās Siguldas novada pludmales volejbola turnīrs MIX un veterānu komandām. MIX komandā spēlēja sieviete un vīrietis bez vecuma ierobežojuma. Savukārt veterānu grupā +80, kur spēlē divi dalībnieki, komandas kopējais gadu skaits bija virs 80 gadiem. Veterānu grupa +210, kur komandas kopējais gadu skaits nedrīkst būt mazāks par 210 gadiem un spēlē 3 dalībnieki, šoreiz netika pārstāvēta. Sīvā cīņā tika noskaidroti 2.posma uzvarētāji.

Veterānu grupā +80
1.vieta Andis Krūmiņš un Māris Kligins
2.vieta Lotars Auziņs un Dzintars Knēža
3.vieta Gunars Balka un Ainārs Uzuls

Mix komandām
1.vieta Pauls Gureckis un Jekaterina Romanova
2.vieta Arta Stelpe un Edgars Lešinskis
3.vieta Laura Petroviča un Gatis Berdinskis

Nākamais pludmales volejbola turnīrs sievietēm un vīriešiem notiks 19.jūlijā. MIX un veterānu grupām sacensības norisināsies 2.augustā. Pieteikšanās turnīram online reģistrēšanās sistēmā mājaslapā www.siguldassports.lv līdz katra posma iepriekšējās dienas plkst.17.00, pieteikšanās sacensību dienā līdz plkst.10.00 sacensību vietā pie galvenā tiesneša Normunda Šultes. Dalība sacensībās ir bez maksas.

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi