×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-02
Nedēļas nogalē notiks Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiāde 2015

Ar gājienu un atklāšanas ceremoniju 3.jūlijā plkst.20.00 Valmierā tiks atklāta Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiāde. Siguldas novadu Olimpiādē pārstāvēs 27 sportisti piecos sporta veidos – vieglatlētikā, badmintonā, golfā, loka šaušanā un džudo. Olimpiādes atklāšanas svētku gājienā Siguldas novada karogu nesīs Siguldas Sporta skolas Vieglatlētikas nodaļas audzēknis Pauls Daugulis, 2015.gada Latvijas čempions 800 metru distancē U–18 vecuma grupā. Gājienā piedalīsies arī Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiāde ir nozīmīgs notikums Latvijas sportā, kas pulcē jaunos sportistus no visas Latvijas. Olimpiādes laikā tiks noskaidrota sportiskākā Latvijas pašvaldība un labākie Latvijas sportisti vasaras Olimpisko spēļu sporta veidos. Sacensības notiks no 3. – 5.jūlijam dažādās Latvijas pilsētās. Valmierānorisināsies šādi sporta veidi: badmintons, bokss, futbols, handbols, peldēšana, svarcelšana, vieglatlētika, mākslas vingrošana, volejbols un pludmales volejbols. Savukārt Cēsīs: basketbols, cīņa, džudo, galda teniss, loka šaušana, paukošana, MTB un šosejas riteņbraukšana, taekvondo un teniss. Burtnieku novadā notiks sacensības burāšanā, golfā un BMX riteņbraukšanā, bet Kocēnu novadā – jātnieku sportā, regbijā un triatlonā. Sacensības airēšanā norisināsies Jūrmalā, smaiļošanā un kanoe – Limbažu novadā, šaušanā – Valkas novadā, bet sporta vingrošanā – Rīgā.

Siguldas novads tiek pārstāvēts piecos sporta veidos. Vieglatlētikas sacensības notiks J.Daliņa stadionā. Vieglatlētikas sacensību programma un mūsu novada sportistu starta laiki 4.jūlijā:

  • plkst.13.40 – 1500 metri Pauls Daugulis;
  • plkst.14.05 – 1500 metri Magda Cigle;
  • plkst.15.25 – 100 metri Reinis Rocēns, Patriks Kikusts;
  • plkst.16.00 – 400 metri Madis Ciglis;
  • plkst.16.25 – 400 metri Liene Paula Modnika, Loreta Lemberga;
  • plkst.17.10 – 2000 metri/kav. Kristaps Bruners.

5.jūlijā:

  • plkst.11.30 – 200 metri Liene Paula Modnika;
  • plkst.11.55 – 200 metri Reinis Rocēns, Patriks Kikusts, Madis Ciglis;
  • plkst.12.25 – 800 metri Pulss Daugulis;
  • plkst.13.25 – 800 metri Loreta Lemberga;
  • plkst.14.00 – 3000 metri Magda Cigle;
  • plkst.14.15 – 3000 metri Kristaps Bruners. Treneres Aina Lonija Ziediņa un Gunta Blūmiņa.


Badmintona sacensību vienspēles noritēs Valmieras Olimpiskajā centrā 3.jūlijā no plkst.11.00 līdz 18.00, 4.jūlijā no plkst.10.00 līdz 16.00 dubultspēles, 5.jūlijā no plkst.10.00 līdz 13.00 vienspēļu un dubultspēļu finālspēles (pirmo – sesto vietu noskaidrošana). Badmintona komandas sastāvs – Sabīne Kurciņa, Linda Vorobeja, Luīze Siliņa, Kristiāna Elizabete Pacēviča, Jekaterina Romanova, Amanda Agnese Arnicāne, Edgars Trops, Kristaps Jānis Gulbis, Kristap Kalniņš, Teodors Kerimovs, Jānis Norvelis, Ardis Daniels Bedrītis. Treneri Ainārs Gureckis, Didzis Gureckis.

Golfa sacensības notiks Valmieras novada atpūtas kompleksā „Avoti” 3.,4. un 5.jūlijā plkst.9.00, dalībnieki – Andris Fridrihsons un Katrīna Zaķīte. Treneris Austris Brutāns.

Loka šāvēji sacentīsies Cēsīs, Cēsu Valsts ģimnāzijas stadionā, 5.jūlijā, sacensību sākums plkst.11.00. Komandā – Edijs Edvarts Tomsons, Devarši Kārkliņš, Artūrs Hermanis, Martins Ulmis. Treneris Jānis Bērziņš.

Arī džudo sacensības notiks Cēsīs, Cēsu 2.pamatskolā, sākums plkst.12.00, Siguldas novadu pārstāvēs Renārs Hans. Treneris Ivo Alksnis.

Sīkāka informācija par sacensību vietām un norisi pieejama šeit.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi