×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-02
Šonedēļ Siguldas novadā – Muzikālās brokastis, kalnu divriteņu sacensības un izstādes

Piektdien, 3.jūlijā

Lai atbalstītu jauniešu vēlmi darīt labus darbus, biedrība „Migrash” kopā ar sociālās uzņēmējdarbības akseleratoru „New Do(o)r Riga” 3.jūlijā Siguldas novada Jaunrades centrā rīko labdarības projektu, kura laikā 75 jaunieši no nometnes „Meistaru pilsēta” viesosies Siguldā un iesaistīties biedrības „Cerību spārni” aktivitātēs.

Sestdien, 4.jūlijā
Plkst.10.00 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā norisināsies UCI C2 kategorijas MTB Olimpiskā krosa (XCO) sacensības „Siguldas Kauss 2015”.
Plkst.10.00 „Siguldas CUP 2015” kausa izcīņa minifutbolā Siguldas 1.pamatskolas stadionā.

Svētdien, 5.jūlijā
Plkst.10.00 Siguldā norisināsies Latvijas lielākā riteņbraukšanas sacensību seriāla SEB MTB maratona ceturtais posms, kas iekļauts UCI maratona sērijas kalendārā. Rīkotāji dalībniekiem sola aizraujošu un interesantu trasi, kurā arī nākamgad norisināsies Eiropas čempionāts MTB maratonā. Iepriekšējā pieteikšanās Siguldas posmam portālā velo.lv noslēgsies 1.jūlijā.Starts sporta klasei notiks plkst.10.00, tautas klasei – plkst.13.30.

Plkst.11.00 Koncertzāle „Baltais flīģelis” turpina vasaras bezmaksas koncertu tradīciju Siguldas Jaunās pils dārzā – klausītāju iemīļotās Muzikālās brokastis “Bēthovens un Sigulda” jūlija svētdienu rītos. Ar kamermūzikas programmu "Klātbūtne" siguldiešus priecēs vokālā grupa “Putni” un pianists Māris Treijs. Koncertā ģimenēm skanēs  populāru solodziesmu  pārlikumi ansamblim un klavierēm. Dziesmas, kuras vieno mīlestības tēma, tapušas  dažādos laikmetos. Izcilā komponista Ludviga van Bēthovena darbi mīsies ar Latvijā pazīstamo dziesmu autoru Andra Eniņa un Silvijas Silavas kompozīcijām. Koncertā izskanēs arī Marinas Gribinčikas jaundarbs, dziesmu cikls džeza pianistam un balsīm ar šīgada jubilāres Aspazijas dzeju. Pasākumā ieeja – bez maksas.

Plkst.12.00 Vēlās zemeņu brokastis SPA hotel „Ezeri”. Brančs 10 eiro personai. Siguldas ID kartes īpašniekiem – 10% atlaide. Iepriekšēja rezervācija 67973009.

Izstādes

  • Induļa Rankas gleznu izstāde „Gals un sākums” Turaidas muzejrezervātā  
  • XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem veltīts izstāžu kopums „Latvieša dvēsele dzied un dej” Siguldas novada bibliotēkā  
  • Izstāde „Turēt laiku aiz astes” Siguldas novada bibliotēkā, Bērnu literatūras nodaļā  
  • Izstāde „Darbiņš neviens nav mazs un sīks, ja tikai kādam tas vajadzīgs” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā
  • Elitas Patmalnieces izstāde "Prieks" Kultūras un mākslas telpā "Siguldas Tornis"  
  • Izstāde „Saule, Pērkons, Daugava” – Raiņa dzeja mūzikā Siguldas novada bibliotēkā, abonementā
  • Izstāde „Rakstniece ar pētnieces garu” Siguldas novada bibliotēkā, abonementā  

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi