×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-06
Izmaiņas Siguldas novada atkritumu apsaimniekošanā

Siguldas pilsētas atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA „Jumis” informē, ka no 2015.gada 3.augusta tiks ieviesta jauna transporta maršrutēšanas sistēma un Siguldas novadā mainīsies atkritumu izvešanas grafiks. Latvijā šādu maršrutēšanas sistēmu ir ieviesuši jau 11 novadi - Tukums, Talsi, Kandava, Roja, Mērsrags, Dundaga, Engure, Jaunpils, Ādaži, Babīte, Salaspils.

Līdz šim atkritumi tika izvesti noteiktu reižu skaitu mēnesī – piemēram, katra mēneša pirmajā piektdienā. No 3.augusta PSIA „Jumis” pāriet uz nedēļu ciklu grafiku – reizi nedēļā, reizi divās nedēļās, reizi četrās nedēļās (lauku teritorijā reizi 8 nedēļās). Grafiks tiks veidots ar stabilu 28 dienu ilgu starpperiodu. Ja līdz šim atkritumi tika izvesti reizi mēnesī, tad turpmāk tas notiks reizi četrās nedēļās.

Piemēram, ja atkritumu izvešanas grafikā norādīts, ka pirmā atkritumu izvešana plānota šī gada 3.augstā, un atkritumu izvešanas biežums ir vienu reizi četrās nedēļās (pēc līguma vienu reizi mēnesī), tad nākamā izvešana būs 31.augustā.

Ja pārejas periodā – augustā, atkritumu izvešana pēc jaunā grafika ir ātrāk nekā iepriekš, un konteiners nav piepildīts, var pēc iepriekšēja pieteikuma pārcelt izvešanas reizi uz citu nedēļu augustā. Savukārt, ja radīsies papildu atkritumi, tad šim nolūkam ir iespējams iegādāties speciālos marķētos maisus papildu atkritumu apjoma savākšanai. Maisi ir pieejami PSIA „Jumis” Klientu apkalpošanas centrā – R.Blaumaņa ielā 10, Siguldā. Ja mainoties atkritumu izvešanas grafikam augustā, atkritumu izvešanas reize izkrīt, tad ir iespējams pieteikt papildus izvešanu.

Mainoties atkritumu izvešanas grafikam, dažiem klientiem atkritumu izvešana būs biežāka nekā 2015.gada otrā pusgada rēķinā norādīts. Klientiem, kuriem līdz ar atkritumu izvešanas grafika maiņu atkritumu izvešanas biežums gadā palielinās par vienu reizi, ir iespēja no tās atteikties, to savlaicīgi piesakot.

Ņemot vērā sistēmas maiņu, 2015.gada beigās, klienti saņems pārrēķinus par sniegtajiem pakalpojumiem.

Ja ir radušās neskaidrības vai ir jautājumi par atkritumu izvešanas grafiku maiņu, lūgums sazināties ar PSIA „Jumis” Klientu apkalpošanas centra speciālistiem pa tālr. 26112288, 67972286 vai rakstīt uz info@jumis.lv.


Pateicamies par sapratni!


Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas SIA „Jumis”

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi