×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-09
Vienības velobrauciena rīkotāji cer labot pirmskara perioda dalībnieku rekordu

Svinot Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobrauciena 25.jubileju, Siguldā tiks uzstādīts vides objekts, kurā būs iemūžināti visu šā gada dalībnieku vārdi. Kopumā velobraucienam varēs pieteikties līdz 7000 braucēju. Organizētāji ir apņēmības pilni ceturtdaļgadsimta Vienības braucienā, kas norisināsies 6.septembrī, uzstādīt rekordu un sapulcināt lielāko dalībnieku skaitu tā vēsturē. Vienības velobrauciens Siguldā norisinās jau vairāk nekā 15 gadus.

"Siguldai – Latvijas aizraujošākajai pilsētai, kas ne reizi vien ir apliecinājusi savu spēju īstenot vērienīgus dažādu sporta veidu un kultūras pasākumus, ir liels gods uzņemt 25. Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobrauciena dalībniekus. Šī velobrauciena dalībnieku rekords tika sasniegts 1939.gadā, kad tajā startēja 6226 velomīļi. Nozīmīgajā velobrauciena jubilejā vēlamies pārspēt pirms vairāk nekā 70 gadiem uzstādīto dalībnieku rekordu, tādēļ, lai atstātu vēstures liecību par šo nozīmīgo un Latvijas iedzīvotājus vienojošo sporta notikumu, plānojam Siguldā izveidot vides objektu Latvijas riteņbraucējiem. Vides objektā tiks iemūžināti visu 25.Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobrauciena dalībnieku vārdi," pavēstīja Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, aicinot cilvēkus piedalīties braucienā un ierakstīt savu vārdu velobraukšanas vēsturē.

Šobrīd sagatavotas divas piemiņas objekta skices. Kura no tām tiks īstenota un pārtaps vides objektā, kas  turpmāk atradīsies Siguldas Svētku laukumā, būs jāizlemj pašiem velobraucējiem. Plānots, ka balsojums interneta vietnēs www.velo.lv un www.sigulda.lv sāksies 14.jūlijā un ilgs līdz 25.augustam.

Jau ziņots, ka ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobraucienā būs iespēja izvēlēties kādu no trijām distancēm – 100 kilometru garo sporta Šosejas braucienu, 45 kilometru SEB MTB braucienu, vai arī pašu masveidīgāko 37 kilometrus garo LDz Tautas šosejas braucienu. Velo brauciena laikā tiks noteikti ne tikai ātrākie dalībnieki, bet arī lielākie darba kolektīvi, kuplākās ģimenes, stilīgākie riteņbraucēji un uzvarētāji vēl daudzās citās nominācijās.

Iepriekšējā pieteikšanās 25.Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobraucienam līdz pat 1.septembrim norisinās portālā www.velo.lv un Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā. Dalības maksa reģistrācijas pirmajā kārtā, kas turpināsies līdz 12.jūlijam, ir no 7 līdz 15 eiro. Siguldas ID kartes īpašniekiem, reģistrējoties Tūrisma informācijas centrā, 20% atlaide dalības maksai.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi