×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-14
Aizvadīts „Brīnišķīgo mākslu festivāls”

9.jūlijā Siguldas pagasta Kultūras namā norisinājās biedrības „Cerību spārni” rīkotais „Brīnišķīgo mākslu festivāls”.

Festivāla mērķis – radīt iespēju cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem integrēties sabiedrībā, uzlabot dzīves kvalitāti, attīstīt radošās spējas un celt pašapziņu, kā arī bagātināt Siguldas novada kultūras dzīvi. „Brīnišķīgo mākslu festivāls” Siguldas novada kultūras un izglītības projektu finansēšanas konkursā saņēma finansiālu atbalstu – 393 eiro apjomā.

Festivālā piedalījās divpadsmit organizācijas no dažādiem Latvijas novadiem: gan mūsu tuvākie kaimiņi – VSAC „Allaži”, Mālpils biedrība „Notici sev”, Inčukalna biedrība „Mūsmājas”, gan tālīnie viesi – Dagdas invalīdu brālība „Nema”, Liepājas jauniešu – invalīdu cirka grupa.

Uzrunājot klātesošos, Siguldas novada Domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Zilvers un Siguldas novada Sociālā dienesta vadītāja Kristīne Freiberga izteica cerību, ka šis festivāls kļūs par skaistu tradīciju un sveica visus, vēlot radošu un pozitīvām emocijām bagātu dienu.

Ikviens varēja priecāties un bagātināt dvēseli, baudot tik daudzveidīgos mākslas veidus. Dziesmas un dejas mijās ar teātra izrādēm, dzejas lasījumu un cirka izrādi. Skatītāji sirsnīgi un atsaucīgi uzņēma ikvienu priekšnesumu. Festivāla dalībniekiem bija iespēja iepazīties arī ar piecu organizāciju rokdarbu izstādi. Īpašu interesi izraisīja liepājnieku veidotās rotaslietas no polimēra un mālpiliešu darinājumi no papīra.

Pasākuma izskaņā kolektīvu vadītāji vienojās, ka šī festivāla tradīcija noteikti jāturpina.

Informāciju sagatavoja:
Daina Ērgle
biedrība „Cerību spārni”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi