×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-16
Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies ekstravagantā Rošīna Mērfija

Ceturtdien, 23.jūlijā plkst.19.00 Siguldas pilsdrupu estrādē skatītājus priecēs ekstravagantā īru soliste Rošīna Mērfija (Roisin Murphy). Latvijas skatītājiem ekstravagantā dziedātāja un ekscentriskā stila noteicēja nav sveša, taču pirmo reizi viņas uzstāšanās būs iespējams baudīt unikālajā Siguldas pilsdrupu atmosfērā.

Pirmo slavas vilni R.Mērfija izbaudīja, būdama elektroniskās mūzikas dueta „Moloko” dalībniece, bet pēc grupas izjukšanas 2003.gadā viņa pievērsās solokarjerai. Tās laikā viņa izdevusi trīs albumus, no kuriem jaunākais, „Hairless Toys”, iznāca 11.maijā. Rošīnas Mērfijas jaunākais albums ir pievērsis ne tikai kritiķu uzmanību, bet iekļuvis arī „iTunes” topā. Vienas dienas laikā tas ierindojies Elektroniskās mūzikas topa 1.vietā.
Virkne autoritatīvu britu mūzikas kritiķu R.Mērfijas svaigāko sniegumu novērtējuši ļoti atzinīgi. NME (8/10): „Ievērības cienīga atgriešanās”. The Guardian (4/5): „Mērfija iemanījusies apvienot tik atšķirīgas lietas, kā disko un vēlu nakts pasaku mulsinošās bailes. Viņas līdz šim lieliskākais sniegums. Tīra un zīmīga elegance”. Independent (4/5): „Mērfija ir viena no popmūzikas lieliskākajiem neparedzamajiem elementiem.” Daily Star (5/5): „Ēterisks popmūzikas šedevru apkopojums.” Uncut (8/10): „Tik intīms un vienlaikus provokatīvs, cik viss, kas saistīts ar Mērfijas vārdu.”

Biļetes iepriekšpārdošanā uz Rošīnas Mērfijas koncertu pieejamas „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās. Siguldas ID karšu īpašniekiem – 50% atlaide.

Jāatzīmē, ka pasākums notiks angļu valodā, bezmaksas ieeja ir bērniem līdz piecu gadu vecumam, kuri neaizņem atsevišķu sēdvietu. Pasākums plānots 3 stundu garš.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi