×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-20
Šonedēļ Siguldā – ekstravagantā Rošīna Mērfija, Blūza svētki un introvertās mākslas festivāls

Šonedēļ Siguldu pieskandinās ekstravagantā īru soliste Rošīna Mērfija, aizraujošie Blūza svētki un Introvertās mākslas festivāls „Ad Lucem”. Uz visiem pasākumiem Siguldas ID karšu īpašniekiem paredzētas īpašas cenas.

Ceturtdien, 23.jūlijā plkst.19.00 Siguldas pilsdrupu estrādē skatītājus priecēs ekstravagantā īru soliste Rošīna Mērfija (Roisin Murphy) . Pirmo slavas vilni R.Mērfija izbaudīja, būdama elektroniskās mūzikas dueta „Moloko” dalībniece, bet pēc grupas izjukšanas 2003.gadā viņa pievērsās solokarjerai. Rošīnas Mērfijas jaunākais albums ir pievērsis ne tikai kritiķu uzmanību, bet iekļuvis arī „iTunes” topā. Vienas dienas laikā tas ierindojies Elektroniskās mūzikas topa 1.vietā.
Biļetes iepriekšpārdošanā uz Rošīnas Mērfijas koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē pieejamas Biļešu servisa kasēs. Siguldas ID karšu īpašniekiem 50% atlaide. Bērniem līdz piecu gadu vecumam ieeja bez maksas.

Savukārt sestdien, 25.jūlijā no plkst.18.00 Siguldas pilsdrupu estrādē notiks jau sestie Blūza svētki. Blakus pašmāju mūziķiem festivāla skatuve pulcēs arī blūzmeņus no ASV, Austrijas un Lietuvas.
Biļetes uz Siguldas Blūza svētkiem var iegādāties „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, biļešu cena - 15.00 eiro, biļetes cena pasākuma dienā —20.00 eiro. Siguldas ID karšu īpašniekiem iepriekšpārdošanā biļešu cena - 10 eiro. Bērniem līdz 10 gadu vecumam, vecāku pavadībā, ieeja pasākumā ir bez maksas.

Dažādo vasaras festivālu vidū ar savu īpašo noskaņu klausītājus jau četrpadsmito gadu uzrunās Introvertās mākslas festivāls „Ad Lucem”. Siguldā 25. un 26.jūlijā norisināsies festivāla radošās nometnes pasākumi un koncerti, bet 29.jūlijā Siguldas koncertzālē „Baltais flīģelis” izskanēs festivāla noslēguma koncerts „Baltu un persiešu etno mūzika”. Festivāla ietvaros izcili mākslinieki koncertos un radošajās darbnīcās aicina cilvēkus uz mirkli apstāties un piedzīvot cilvēka garīguma meklējumus mākslā un mūzikā.
Festivāla biļetes pieejamas „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās un koncertzāles „Baltais flīģelis” kasē. Skolēniem, studentiem un pensionāriem 30% atlaide. Uz koncertiem koncertzālē „Baltais flīģelis” Siguldas ID karšu īpašniekiem 30% atlaide.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi