×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-21
Cēsu, Gulbenes un Siguldas novadu pludmales volejbola čempionāts

Ceturtdien, 16.jūlijā, Siguldas pludmalē pie Gaujas notika Cēsu, Gulbenes un Siguldas novadu atklātā Jauniešu pludmales volejbola čempionāta pirmā posma sacensības B vecuma grupā (1999.g. dzimuši un jaunāki) un D vecuma grupā (2003.g. dzimuši un jaunāki) meitenēm un zēniem. Uz sacensībām bija ieradušās 28 komandas no Cēsīm, Gulbenes, Siguldas, Vecpiebalgas, Smiltenes, Strenčiem un Zvejniekciema.

Siguldas komandas aizņēma visu goda pjedestālu D vecuma grupā zēniem. Gustavs Auziņš ar Sandiju Suhanovu izcīnīja pirmo vietu, Dāvis Vēvers ar Reini Rorbaku izcīnīja otro vietu un Kārlis Jaundžeikars ar Danielu Žukovski izcīnīja trešo vietu. Kārlis ar Danielu spēlējot par trešo – ceturto vietu pret Smiltenes komandu spēja atspēlēties no 16:20 un uzvarēt spēli ar 22:20.

B vecuma grupā zēniem siguldiešiem nācās spēkoties ar divus – četrus gadus vecākiem pretiniekiem. Mārtiņš Auziņš un Kristaps Liepa spēlē par trešo – ceturto vietu piekāpās Cēsu komandai ar 0:2 (15:21; 5:21). Renārs Knēža un Timofejs Žarūns ieguva sesto vietu, bet Rainers Smoļenskis un Ralfs Balodis palika septītajā vietā. B vecuma grupa meitenēm Liene Modnika un Sigita Liepa ieguva astoto vietu.

Cēsu, Gulbenes un Siguldas novadu atklātā jauniešu pludmales volejbola čempionāta otrā posma sacensības notiks Gulbenē 29.jūlijā, kur sacentīsies A vecuma grupas (1996.g.dz. un jaunāki) meitenes un zēni un C vecuma grupas (2001.g.dz. un jaunāki) meitenes un zēni, bet 5.augustā sacentīsies B vecuma grupas (1999.g.dz. un jaunāki) meitenes un zēni un D vecuma grupas (2003.g.dz. un jaunāki) meitenes un zēni. Čempionāts noslēgsies ar finālsacensībām 18.augustā Cēsīs un 21.augustā Siguldā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi