×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-27
Papīrmākslas darbnīcā „Viktora vēstulēs” viesosies māksliniece no Brēmenes

No 27. līdz 30.jūlijam papīrmākslas darbnīcā „Viktora vēstules” viesosies vācu māksliniece Haide Marija Foigta (Heide Marie Voigt) no Brēmenes.

Visas nedēļas garumā kopā ar Siguldas mākslinieci Zinaīdu Ceski notiks radoša sadarbība, veidojot dažādus autordarbus papīrmākslā. Mākslas sadarbības projekta noslēgumā tiks atklāta abu mākslinieču darbu izstāde. Tajā būs redzami arī mākslinieces Haides Marijas Foigtas darbi, kas tapuši Brēmenē un veltīti mīlestības tēmai, tās interpretācijas mākslā saistot ar Svētā Jēkaba ceļa stāstu.

Haide Marija Voigta ir labi zināma un aktīva māksliniece Ziemeļvācijā, kuras radošā darbība saistīta gan papīrmākslu,  gan ar mūziku un literatūru. Viņa ir arī projekta „Zwiesprache Lyrik” (Divvalodīgā lirika) pamatlicēja un attīstītāja. Tā ietvaros sadarbībā ar Brēmenes latvieti, tulkotāju un dzejnieci Laumu Zvidriņu 2010.gadā tika tulkota Leona Brieža dzeja.

Ceturtdien, 30. jūlija vakarā, plkst. 19.00 laipni aicināti uz izstādes atklāšanu liriskās noskaņās papīrmākslas darbnīcā „Viktora vēstules”.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi