×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-29
Siguldā notiks aktieru atlase jaunam seriālam

No 3. līdz 9. augustam Siguldā tiks uzņemtas četras sērijas jaunam TV3 seriālam, kurš atspoguļos stāstus par spraigām un samezglotām situācijām cilvēku dzīvē, kas var skart ikkatru.

Seriāla lomās aicināts iejusties ikviens interesents vecumā no 10 līdz 60 gadiem. Iepriekšējā pieredze aktiermeistarībā nav nepieciešama, galvenais ir vēlme piedalīties trīs dienu piedzīvojumā kopā ar filmēšanas profesionāļiem.

Aktieru atlase notiks 30.jūlijā no plkst.15.00 līdz 18.00 Mākslu skolā "Baltais Flīģelis". Filmēšanās būs interesants piedzīvojums un iespēja ielūkoties filmēšanas aizkulišu dzīvē trīs dienu garumā.

• Aicina pieteikties arī brīvprātīgos palīgus, kam interesē filmēšanas process, kas labi pārzina Siguldu, tās apkārti un vēlas iegūt jaunu pieredzi.

• Seriāla filmēšanai tiek meklētas arī privātmājas.

Sīkāka informācija rakstot uz e-pastu aizdomigigadijumi@gmail.com vai zvanot pa tālruni 24955284 Laura Cīrule.

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi