×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-03
Novadā izveidoti ar datortehniku aprīkoti interneta pieejas punkti

Projekta „Publisko interneta pieejas punktu izveidošana un uzlabošana Siguldas novadā” ietvaros ir izveidoti četri ar datortehniku aprīkoti interneta pieejas punkti.

Siguldas novada iedzīvotājiem pieejams dators, bezvadu internets, kā arī iespēja skanēt, kopēt un izdrukāt dokumentus, ir Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Dienas centrā, Siguldas novada Domes Pakalpojumu centrā, Mores pagasta pārvaldē un Allažu pagasta Tautas namā.

Saskaņā ar Domes sēdes lēmumu, izveidotajos publiskajos datortehnikas un interneta pieejas punktos ir noteikta maksa par drukāšanas un kopēšanas pakalpojumiem: kopēšanas un datorizdrukas cena par A4 formātu – 0,03 eiro (no vienas puses) un 0,05 eiro (no abām pusēm), izdrukas cena par A3 formātu – 0,05 eiro (no vienas puses) un 0,08 eiro (no abām pusēm).

Projekta attiecināmās izmaksas ir 13 643 eiro, no tām 85% – ERAF finansējums; 1,5% – valsts budžeta dotācija, 13,5% – Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējums.



© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi