×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-04
Rekonstruēs Televīzijas un Dārza ielas; drīzumā uzsāks vēl vairāku ielu remontdarbus

Siguldas novada pašvaldības Īpašuma nodaļa informē, ka turpinās Siguldas novada ielu remontdarbi. Līdz rudenim plānots uzsākt Televīzijas un Dārza ielu pārbūvi, turpināt asfalta seguma atjaunošanu Pils ielā, veikt ceļa rekonstrukciju un labiekārtošanu Allažos, Klusajā ielā un citviet.

Nākamnedēļ notiks piedāvājumu atvēršana atklātajiem konkursiem par Televīzijas un Dārza ielu pārbūvi – „Dārza ielas pārbūve posmā no Televīzijas ielas līdz Nītaures ielai Siguldā, Siguldas novadā” un „Televīzijas ielas pārbūve posmā no Līvkalna ielas līdz Dārza ielai Siguldā, Siguldas novadā”. Ielu segumu nomaiņu plānots uzsākt augustā.

Tuvākajās dienās sāksies Klusās ielas rekonstrukcijas darbi Allažos. Ielai tiks veikts asfalta seguma remonts un gājēju celiņa izbūve. Tāpat ieplānoti labiekārtošanas darbi – atpūtas laukuma izveide, kurā tiks izvietoti soliņi un informācijas stends. Paralēli šiem darbiem plānota iebraucamo ceļu izbūve pie Allažu pagasta Tautas nama un Allažu pagasta pārvaldes.

Tiek sagatavota iepirkuma dokumentācija Pils ielas asfalta seguma atjaunošanai posmā no Raiņa līdz Ausekļa ielai. Notiek arī projektu izstrāde par gājēju celiņa izbūvi Strēlnieku ielā, kā arī Paparžu ielas pārbūvi no grants uz asfalta segumu. Darbus šajās ielās plānots uzsākt rudenī.

Ar pašvaldības līdzfinansējumu drīzumā tiks uzsākti iekšpagalmu sakārtošanas darbi Leona Paegles ielā 4 un 12. Darbi tiks uzsākti uzreiz pēc tam, kad projekta pieteicēji – biedrības, kas pārstāv šo manu iedzīvotāju intereses, būs izpildījušas savas saistības un iemaksājušas noteikto līdzfinansējuma daļu. Atgādinām, ka juridiskas vai fiziskas personas var saņemt līdzfinansējumu līdz pat 90% apmērā iebraucamo ceļu pārbūves vai atjaunošanas darbiem pie daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, kā arī iebraucamo ceļu, pagalmu un stāvlaukumu jaunai būvniecībai, pārbūvei vai atjaunošanai pie daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, kas nodotas ekspluatācijā līdz 2003.gada 1.jūnijam.

Tāpat Siguldas novadā turpinās novada grantēto ielu un ceļu greiderēšana, kā arī šonedēļ uzsākta grantēto maģistrālo ielu kaisīšana ar pretputekļu maisījumu. Ar pretputekļu maisījumu tiks kaisītas arī ielas, kas tiek izmantotas kā apbraucamie ceļi remontdarbu laikā, ņemot vērā to noslogotību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi