×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-04
Augustā norisināsies vairāki pasākumi jauniešiem; atklāta jauna tikšanās vieta

Augusta sākumā atklāta jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis”  vasaras virtuve „Ligzda”. Jaunatklātajā objektā ikviens var piedalīties radošās aktivitātēs, izmēģināt veiklību lentošanā (slackline), kā arī labi pavadīt laiku kopā ar talantīgajiem Siguldas novada jauniešiem.

Projekts „Ligzda” ir jauniešu izveidota atpūtas vieta Siguldas novada Jaunrades centra teritorijā. Popularizējot videi draudzīgu dzīvesveidu un jauniešiem lietderīga brīvā laika pavadīšanas iespējas, tika labiekārtota viena no teritorijā esošajām nojumēm, kurā iespējams piedalīties dažādās aktivitātēs, jogas nodarbībās, radošajās darbnīcās, attīstīt veiklību un atjautību spēļu vakaros, iegūt jaunas zināšanas, draugus, kā arī dalīties ar savām idejām un prasmēm. Turpat tiks izveidota vieta, kur vērot brīvdabas kino.

Aktivitātes jauniešiem augustā:

11.augustā, plkst.17.30 Sarunas par un ap zaļāku dzīvesveidu. Meistarklase ar praktiskiem padomiem par to, kā pielāgot savus ikdienas paradumus zaļākam dzīvesveidam.

13.augustā, plkst.17.00 Radoša diskusija „Cik cukura es apēdu”. Saruna par produktu daudzveidību, veselīgumu un to sabalansēšanu. Noskaidrosim, cik cukura ir mūsu iemīļotākajos produktos, izzināsim, ar ko tos var aizstāt, lai kļūtu veselīgāki. Gatavosim veselības zupu!

21.augustā, plkst.18.00 „Āfrika ligzdā”. Pasākums, kurā varēs ļauties Āfrikas ritmiem, veidot talismanus un rotas, apgūt afrikāņu dejas.

22.augustā plkst.12.00„Ligzda Raiņa parkā”. Iespēja iesaistīties jautrās un radoši sportiskās aktivitātēs kopā ar “Sigulda Fit Nation”, koka bumbas izcīņa basketbolā, „Rampu kauss” BMX frīstailā, našķu baudīšana, hennas meistarklase un mantu maiņas tirdziņš „Maini un Smaidi” sadarbībā ar Siguldas Zaļo tirgu. Tirdziņā būs iespēja mainīt, dāvināt, piedāvāt bez maksas vai pārdot par simbolisku samaksu dažādas saimniecībā noderīgas lietas (apģērbu, apavus, grāmatas, traukus, savus darinājumus un rokdarbus utt.). Maksa par mainīšanos, dāvināšanu un simbolisku pārdošanu – 1 eiro. Sīkāka informācija un pieteikšanās, zvanot pa tālruni 26630452.
Paralēli tirdziņam un sacensībām, Raiņa parkā norisināsies dažādas aktivitātes bērniem un jauniešiem, hennas darbnīca, spēļu maratons, veiklības un fiziskās sagatavotības pārbaudījumi.

28.augustā, plkst.19.00 Vasaras noslēguma ballīte „Divi gadalaiki – vasara un skola”. Pasākums, kurā ar dažādiem priekšnesumiem un radošajām darbnīcām sagaidīsim Jauno mācību gadu.

Plānots, ka Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” darbu atsāks 1.septembrī un šogad jauniešiem piedāvās Siguldā vēl nebijušas aktivitātes un pasākumus. Jaunajā mācību gadā „Mērķis” plāno sadarboties ar Siguldas pilsētas vidusskolu, īstenojot radošu projektu „Garais starpbrīdis”, kurā bērniem un jauniešiem būs iespēja starpbrīdī mācīties deju soļus, tādējādi veicinot radošu, jautru un veselīgu mācību procesu, savukārt no septembra „Mērķis” sāks realizēt projektu „Siguldas spieķis” – tas būs jauniešu veidots raidījums par tiem aktuālo un interesanto Siguldas novadā.


Informāciju sagatavoja:
Ilze Vilciņa
Sabīne Birzniece

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi