×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-06
Siguldas Rotari klubs atjauno savu darbību un aicina jaunus biedrus

Siguldas Rotari klubs atsāks strādāt pie jauniem labdarības projektiem un aicina visus, kas gatavi pievienoties labdarības biedrībai un ziedot līdzcilvēkiem līdzekļus, savu laiku un sirdssiltumu. Rotari klubs aicina interesentus uz tikšanos 15.septembrī plkst.19.00 viesnīcā „Sigulda”.

Rotari ir organizācija, kas visā pasaulē vieno ap 1,2 miljoniem uzņēmēju un citu profesiju pārstāvju. Rotari biedri īsteno dažādus palīdzības projektus, atbalsta augstus profesionālās ētikas principus un veicina mieru un labu gribu visā pasaulē. Rotari organizācijas moto ir „Pašaizliedzīgi kalpot”.

Siguldas Rotari klubs dibināts 2009.gadā un savā darbības laikā veicis daudzus labus darbus.

Ar Rotari kluba atbalstu, piemēram, notikusi makulatūras vākšana, kuras laikā, pateicoties iedzīvotāju lielajai atsaucībai, tika savāktas četras tonnas makulatūras. Ieguvumi no aktivitātes bija gan iztīrīti pagrabi un māju pažobeles, gan arī apmaiņā pret nodoto makulatūru iegūtais papīrs Siguldas Mākslu skolai. Klubs piedalījies arī Krimuldas baznīcas jumta atjaunošanā. Sadarbībā ar Zīkes (Syke) Rotari klubu, divus gadus tika nodrošinātas zupas virtuves. Rotari klubs ir maksājis stipendijas (mācību maksas) labākajiem Mākslas un Mūzikas skolu audzēkņiem. Vairākkārtīgi kluba biedri ir piedalījušies mežu stādīšanā. „Esam arī veidojuši Ziemassvētku kūku pasākumus, kuru līdzekļi tika novirzīti labdarībai cilvēkiem ar invaliditāti, atbalstījām „Aicinājums Tev” projektu, Tehnoloģiju toņa izveidi Siguldas Jaunrades centrā. Esam arī piedalījušies talkās Krimuldas muižā un citur”, stāsta Siguldas Rotari kluba dibinātājprezidente Dina Dubiņa.

Papildu informācija: Siguldas Rotari kluba dibinātājprezidente Dina Dubiņa, e-pasts: Ddubinamaksla@inbox.lv, vai Siguldas Rotari kluba prezidente Santai Graikstei, e-pasts: Santa.graikste@hotel.lv.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi