×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-06
Noskaidroti uzvarētāji priekšpēdējā pludmales volejbola sacensību posmā

2.augustā Gaujas pludmales volejbola laukumos aizvadīts Siguldas novada pludmales volejbola turnīrs jauktajām komandām (MIX) un veterānu (abu spēlētāju vecuma summai jābūt vismaz 80) grupām.

Šajā posmā piedalījās 6 mix komandas un 6 veterānu. Abām grupām bija izspēles sistēma: apakšgrupu spēles un finālspēles. Veterāniem pārliecinoši 1.vietu izcīna Lotārs Auziņš un un Aldis Jaundžeikars. Vienā no komandām kopā spēlēja vectēvs un mazdēls – Imants Bērziņš un Ģirts Zīle. Mix grupā, lai noskaidrotu uzvarētāju bija nepieciešami visi 3 seti. Rūta Treija un Ģirts Zīle ar 2:1 uzvarēja Emīlju Rudzīti un Artūru Akmeni. Iepriekšējā posma uzvarētāji Pauls Gureckis un Jekaterina Romanova šoreiz palika 4.vietā.

Veterānu grupā 80+
1.vieta – Lotārs Auziņš un un Aldis Jaundžeikars
2.vieta – Artūrs Cerbulis un Intars Palameiks
3.vieta – Artis Nille un Ģirts Lielmežs

Mix komandām
1.vieta – Rūta Treija un Ģirts Zīle
2.vieta – Emīlija Rudzīte un Artūrs Akmens
3.vieta – Madara Zeltiņa un Jānis Skrasiņš

Sezonas noslēguma pludmales volejbola turnīrs sievietēm un vīriešiem notiks 29.augustā, 30.augustā – veterāniem 210+ (spēlē 3 pret 3). Iepriekšējā pieteikšanās sieviešu un vīriešu turnīram mājaslapā www.siguldassports.lv līdz 28.augusta plkst.17.00, pieteikšanās sacensību dienā līdz plkst.10.00 sacensību vietā. Veterāniem reģistrēšanās sacensību dienā līdz plkst.10.00 pie galvenā tiesneša Normunda Šultes. Dalība sacensībās ir bez maksas.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi