×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-10
Siguldiete uzvar konkursa „Latvijas gardākā kūka” reģionālajā pusfinālā

Sestdien, 8.augustā, Valmierā prasmīgākās Vidzemes saimnieces rādīja saldos meistardarbus, sacenšoties  konkursa „Latvijas gardākā kūka” piektajā reģionālajā pusfinālā. Uzvarēja siguldiete Amanda Freiberga ar kūku „Mums obligāti jātiekas!” un Tatjana Gavriloviča ar kūku „Valmiermuižas šokolādes kūka”.

Vidzemes pusfinālā Valmierā tikās desmit labākās kūku cepējas no Vidzemes: Linda Mazure („Pelnu kazas siera torte”), Kristīne Romanovska (šokolādes siera kūka ar mellenēm „Mellenes ar pienu”), Amanda Freiberga (kūka „Mums obligāti jātiekas!”), Ieva Bērziņa (Šokolādes ķiršu torte), Ieva Immure (kūka „Vegāna sapnis”), Linda Birzule (kūka „Melnais princis”), Tatjana Gavriloviča („Valmiermuižas šokolādes kūka”), Elizabete Grīnberga („Latvijas dzintara kūka”), Laura Luīze Dzenīte („Dzintarkūka”) un Renāte Kalniņa (kūka „Saulainā šokolāde”).

Uzvarētājas aizstāvēs Vidzemes reģiona un savas kūkas godu konkursa finālā Rīgā, kā arī pretendēs uz Latvijas gardākās kūkas cepējas titulu.

Vidzemes desmit gardākās kūkas Valmierā vērtēja ne vien „Rimi” Gardēži – Normunds Baranovskis, Liene Zemīte un garšu eksperte Ilze Jurkāne, bet arī Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks un Valmieras Drāmas teātra aktrise Ieva Puķe. Viņi klātienē vērtēja ne vien kūku garšas bagātību, bet arī vizuālo noformējumu un Vidzemes kūku cepēju meistarību.

Katra reģiona pusfināla divas labāko recepšu autores dāvanā saņēma virtuves kombainu. Jau 15.augustā visi konkursa „Latvijas gardākā kūka” pusfinālu uzvarētāji tiksies Rīgā, lai sacenstos par galveno balvu – dāvanu karti no „Rimi” 500 eiro vērtībā un Latvijas gardākās kūkas cepēja titulu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi