×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-11
Noslēdzies ceturtais „S!–Velo” posms

Ceturtdien, 6. augustā, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā norisinājās velosacensību „S!Velo” ceturtais posms, kas pulcēja gandrīz 100 dalībniekus.

Spītējot karstajam laikam, visi devās trasē un veiksmīgi finišēja. Šajā posmā pēc vecāku un īpaša atbalstītāju ieteikuma tika izveidota grupa mazajiem 2011. un vēlāk dzimušiem censoņiem – V4 un S4.

„Dipu dapu” grupā puišiem un meitenēm šajā posmā labākie bija Kārlis Bračka un Sofia Gubert. S4 grupā pirmā vieta Nikolai Grīnbergai, otrā – Katei Līviņai. V4 grupā labāko trijniekā šoreiz Džeimss Straubergs, Patriks Ciaguns un Dominiks Reiniks.

Viskuplākais dalībnieku skaits šajā sacensību posmā bija S6 un V6 grupās. Šajā posmā 2009. un 2010. gadā dzimušie bērni kopā bija 35. Meiteņu konkurencē godalgotās vietas izcīnīja Nikola Krontāle, Heidija Ciagune un Beatrise Reinika, savukārt puišu konkurencē pirmā vieta Robertam Straubergam, sudrabs Kristiānam Indriksonam, bronza – Martinam Eigenfeldam.

Sākot ar S8 un V8 grupu, distance gāja pa lielo 1,2km apli ar visiem tā kāpumiem un kritumiem. Meiteņu konkurencē uzvaras laurus plūca Luīze Līvmane, vienu sekundi zaudējot, otrā palika Sofija Bračka, trešā, atpaliekot divas sekundes no Luīzes, bija Ilze Aleksejeva. Puišiem šajā pašā grupā ar divu sekunžu pārsvaru uzvarēja Georgs Tjumins, atstājot Gustavu Vācieti otrajā vietā, trešais – Aksels Veģeris.

S10 un V10 grupai distances garums bija jau divas reizes garāks (divas reizes 1,2km) un šeit nepārspēta palika Laura Ciagune, aiz sevis atstājot Loretu Babri un Katrīnu Bergmani. Savukārt puišu konkurencē ar vairāk kā pusminūtes pārsvaru uzvarēja Olivers Jēkabs Skrapcis, otrais – Mārtiņš Palejs, bronza – Helvijam Jānim Kārkliņam.

2004.gadā dzimušajiem un vecākiem jauniešiem trases distance gāja arī pa meža taku, kopā veidojot 2 km garu apli. S12 un V12 grupu dalībniekiem bija jāveic divi šādi apļi. Arī šajā posmā labākā bija Sindija Turauska, savukārt puišu konkurencē pārliecinošs zelts Rūdolfam Pizikam, sudrabs – Robertam Beikmanim, bronza – Reinim Kesneram.

Vecākajā grupā šajā posmā startēja tikai puiši. V14 grupas distance – trīs reizes 2km. Labākais Egils Melderis ar 12 sekunžu pārsvaru uzvarēja Dāvi Rūķīti, kurš bija par veselu minūti ātrāks par trešās vietas ieguvēju Rūdolfu Sirmo.

Ar visiem sacensību rezultātiem iespējams iepazīties šeit. Paldies visiem dalībniekiem un sacensību atbalstītājiem, gaidām jūs arī noslēdzošajā „S!–Velo” posmā 3.septembrī!

Informāciju sagatavoja:
Marta Garā


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi