×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-13
Aizvadīts āra volejbola sacensību „Pure Chocolate” otrais posms

10.augustā Lizumā norisinājās vasaras spēļu āra volejbolā jaunatnei „Pure Chocolate” otrā posma sacensības. Tajās piedalījās un panākumus guva arī Siguldas novada sportisti.

Sacensības notiek divos posmos Latvijas rietumu pusē (Kuldīgā un Aizputē) un austrumu pusē (Stāmerienā un Lizumā). Finālsacensībās Rīgā iekļūst pa piecām labākajām komandām no rietumiem un austrumiem. Šogad finālsacensības notiks kā Eiropas Volejbola konfederācijas jauniešu vasaras festivāls.

Ļoti veiksmīgi otrā posma sacensības aizvadīja D grupas (2004.gadā dzimuši un jaunāki)  un C2 grupas (2002. – 2003. gadā dzimušie) zēnu komandas.

Jaunākajā D vecuma grupā izcīnīta otrā vieta (komandā spēlēja Gustavs Auziņš, Kārlis Jaundžeikars un Mārtiņš Šatrovskis). Arī šoreiz specīgāka izrādījas Daugavpils komanda.

Pēc aizvadītajiem diviem posmiem kopvērtējumā otrā vieta un garantēta vieta starp piecām komandām, kuras piedalīsies finālsacensībās.

„C–2” vecuma grupā iegūtas pirmā vieta (komandā spēlēja Mārtiņš Auziņš, Kristaps Liepa, Dāvis Vēvers un Reinis Rorbaks), otrā vieta (komandā spēlēja Ralfs Balodis, Ralfs Kuzmans, Rūdolfs Puķe un Rūdolfs Zvirbulis) un ceturtā vieta (komandā spēlēja Sandijs Suhānovs, Klāvs Vilde, Ričards Petaks un Matīss Loginovs). Šoreiz tiek apsteigtas spēcīgās Zvejniekciema komandas un arī kopvērtējumā visas trīs komandas iegūst tiesības piedalīties finalsacensībās.

Līdzīgi kā pirmajā posmā, patālu no vēlamā piecinieka komanda „C–1” vecuma grupā (2000. – 2001.gadā dzimušie), iegūstot 10.vietu (komandā spēlēja Renārs Knēža, Rainers Smoļenskis, reinis Bērziņš un Roberts Latkovskis). Diemžēl finālsacensībās komanda nepiedalīsies.

Šoreiz sacensībām gatavošanās nesanāca kā gribētos, jo gandrīz visi spēlētāji kā brīvprātīgie strādājām Rīgā, palīdzot Eiropas U–18 pludmales volejbola čempionāta organizācijas darbos. Jaunajiem spēlētājiem tā bija lieliska iespēja vērot Eiropas labākos jaunos pludmales volejbolistus un arī pašiem aktīvi iesaistīties spēļu apkalpošanā un kopējā sacensību norisē.

„Pure Chocolate” finālsacensības notiks Rīgā, Daugavas stadionā, 27.augustā. Spēļu rezultātus un foto iespējams apskatīt šeit.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi