×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-13
Rekonstruēs Televīzijas un Dārza ielu

Siguldas novada pašvaldība atvainojas iedzīvotājiem par neērtībām, kas radušās, braucot pa vēl nerekonstruētajām ielām, taču Īpašuma nodaļa informē, ka notiek atklāto konkursu pretendentu iesniegumu vērtēšana, un tuvākajā laikā plānots uzsākt Televīzijas un Dārza ielas pārbūvi.

Šobrīd notiek pretendentu iesniegumu vērtēšana atklātajiem konkursiem par Televīzijas un Dārza ielu pārbūvi – „Dārza ielas pārbūve posmā no Televīzijas ielas līdz Nītaures ielai Siguldā, Siguldas novadā” un „Televīzijas ielas pārbūve posmā no Līvkalna ielas līdz Dārza ielai Siguldā, Siguldas novadā”. Pārbūves darbus plānots uzsākt pēc iespējas ātrāk. Ielās, kurās plānota asfalta seguma pārbūve vai atjaunošana, šobrīd tiek izlietoti mazāki finanšu resursi savlaicīgai asfalta bedrīšu sakārtošanai.

Siguldas novadā turpinās novada grantēto ielu un ceļu greiderēšana, kā arī grantēto maģistrālo ielu kaisīšana ar pretputekļu maisījumu. Ar pretputekļu maisījumu tiek kaisītas arī ielas, kas tiek izmantotas kā apbraucamie ceļi remontdarbu laikā, ņemot vērā to noslogotību.

Jau ziņots, ka drīzumā notiks Klusās ielas rekonstrukcijas darbi Allažos. Ielai tiks veikts asfalta seguma remonts un gājēju celiņa izbūve. Tāpat ieplānoti labiekārtošanas darbi – atpūtas laukuma izveide, kurā tiks izvietoti soliņi un informācijas stends. Paralēli šiem darbiem plānota iebraucamo ceļu izbūve pie Allažu pagasta Tautas nama un Allažu pagasta pārvaldes.

Tiek sagatavota iepirkuma dokumentācija Pils ielas asfalta seguma atjaunošanai posmā no Raiņa līdz Ausekļa ielai. Notiek arī projektu izstrāde par gājēju celiņa izbūvi Strēlnieku ielā, kā arī Paparžu ielas pārbūvi no grants uz asfalta segumu. Darbus šajās ielās plānots uzsākt rudenī.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām remontdarbu laikā un pateicamies par sapratni!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Iedzīvotājs
- 2015-09-09 10:10

Arī par Nurmižu ceļu uz Ķipariem, gribētu pajautāt ,kad ir gaidāms veloceliņš un gājēju ietve.Jo kā redzams skolēni un arī tie kas skrien uz darbu ir diezgan daudz no Ķipariem.Ziemā šis Nurmižu ceļa posms nav nemaz tik plats, un mašinas braukā te diezgan daudz.Jau laikus paldies par atbildi.

Atbilde: Iedzīvotājs
Administrācija
- 2015-09-09 14:13

Labdien!

Pašvaldības speciālisti informē, ka pašlaik ir izstrādāta skice celiņa novietojumam. Skice tiks saskaņota ar AS „Latvijas Valsts ceļi”, jo gājēju celiņš atrodas valsts autoceļu nodalījuma joslā. Saskaņā ar apstiprināto skici nākošgad tiks izstrādāts darba uzdevums būvprojekta izstrādei. Tad tiks lemts par finansējuma piešķiršanu un būvdarbu uzsākšanu.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

9pērkoni
- 2015-09-06 20:24

2015. gada budžeta plānā bija iekļauta arī Līvkalna ielas rekonstrukcija, tagad var noprast ka tiks taisīta tikai Televīzijas iela?

Vistaisnākais ceļš uz pilsētu no Miera ielas līdz Barona piem. tātad joprām paliks zem katras kritikas? Kad tad īsti tiek plānots ko darīt arī Līvkalna ielā?

Atbilde: 9pērkoni
Administrācija
- 2015-09-07 11:17

Labdien!
Pašvaldības speciālisti skaidro, ka kavēšanos plānotajiem darbiem radījuši sarežģījumi ar būvprojekta saskaņošanu. Pašlaik visi nepieciešamie saskaņojumi ir saņemti un vēl šogad tiks izsludināts iepirkums būvdarbiem. Būvdarbu uzsākšana atkarīga no klimatiskajiem apstākļiem un turpināsies nākamajā gadā.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi