×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-13
Septembrī darbu uzsāks Siguldas Valsts ģimnāzijas direktors Rūdolfs Kalvāns

12.augusta Siguldas novada Domes sēdē apstiprināts Siguldas Valsts ģimnāzijas direktors Rūdolfs Kalvāns, kurš darbu izglītības iestādē uzsāks 1.septembrī.

Rūdolfs Kalvāns Latvijas Universitātē ieguvis augstāko profesionālo izglītību kā vidusskolas informātikas skolotājs. Izglītības ceļš turpināts, iegūstot maģistra grādu izglītības vadībā, kā arī doktora grādu vadībzinātnē izglītības vadības apakšnozarē. Izstrādājis promocijas darbu par vispārējās izglītības iestādes vadītāja lomu izglītības kvalitātes nodrošināšanā.

Savas darba gaitas sācis Kārļa Videnieka Rīgas 77.vidusskolā kā direktora vietnieks un skolotājs, turpinājis, darbojoties dažādos uzņēmumos, piemēram, SIA „SK Latvija” un SIA „TV un video parks”, kā arī pasniedzot lekcijas SIA „Latvijas biznesa koledža” un SIA „Baltijas datoru akadēmija”. Darba pieredze bagātināta, strādājot Valsts izglītības satura centrā par nodaļas vadītāju, Latvijas Zinātnes padomē par padomes locekli, Izglītības un zinātnes ministrijā gan par vecāko ekspertu IKT un izglītības jautājumos, gan politikas iniciatīvu un attīstības departamenta direktora vietnieka amatā. Šobrīd Rūdolfs Kalvāns Latvijas Universitātē un Rīgas pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā pasniedz Cilvēkresursu vadību un Izglītības darba organizēšanu.

„Siguldas Valsts ģimnāzija ir viens no nozīmīgiem Latvijas vispārējās izglītības sistēmas stūrakmeņiem. Skola ar dziļām tradīcijām un svarīgu lomu reģionālā kopienā. Līdzšinējā skolas attīstībā ir jāsaka milzīgs paldies esošajiem un arī bijušajiem pedagogiem, kas ir visbūtiskākais skolēnu mācību sasniegumu ietekmējošais faktors. Pārņemot skolas vadības grožus, ir gandarījums, ka tās ilggadējais direktors Vilnis Trupavnieks ir mērķtiecīgi un panākumiem bagāti vadījis šo izcilo pedagogu kolektīvu.

Skola, līdzīgi kā visa pārējā izglītības sistēma, ir ļoti izaicinošu pārmaiņu gaidās. Šis ir vēsturisks brīdis visai nozarei, jo drīzumā gaidāms pilnīgi jauns izglītības saturs, jauns pedagogu darba samaksas modelis un apjomīgas skolas fiziskās vides pārmaiņas līdz ar 2018.gadā gaidāmo ERAF līdzfinansēto renovācijas projektu.

Skolai ne tikai jāmāca, bet jābūt mācīties spējīgai organizācijai – atvērtai pārmaiņām, ārējai partnerībai, starptautiskai sadarbībai un jaunām tehnoloģijām visos tās darbības segmentos. Tomēr noteikti jāuzsver, ka visa minētā panākumu atslēga ir pašvaldības, skolas un izglītības pārvaldes vienotais darbs, kas Siguldas novadā ir veiksmes stāsts,”

savos uzskatos par Siguldas Valsts ģimnāziju, darbu skolā un jaunajiem izaicinājumiem dalās jaunais direktors.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi